Sooco Footbar is de meest verrassende en complete multi-brandstore in shoe- & sneakerfashion en presenteert de beste schoenenmerken voor elk moment van de dag. Wat je stijl ook is, je vindt altijd wat je zoekt.

Sooco Footbar is permanent gesloten. Medio oktober 2023 zal Sooco zich voegen bij Schuurman Schoenen.

De Sooco Footbar store en de webshop sooco.nl bieden jou meer dan 1500 schoenmodellen en 100 fashionbrands. Wekelijks komen de nieuwste sneakers, laarzen, pumps, veterschoenen, slippers en sandalen binnen die zorgvuldig door Sooco zijn geselecteerd volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van fashion- en schoenmode. Daardoor biedt Sooco Footbar aan zowel trendsetters als trendvolgers het meest uitgebreide schoenenassortiment. Sooco is niet voor niks de meest verrassende en complete mult-brandstore in shoe- en sneakerfashion. Het vakkundige team van Sooco staat voor je klaar om je te adviseren en te assisteren bij het vinden van het juiste paar schoenen of sneakers. Maak jouw identiteit zichtbaar met een paar stijlvolle schoenen van Sooco!


Liefs uit Enschede – Sooco Footbar & Online shop

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Steven was al bang dat hij met het "blauwe bordje" op de foto zou moeten. Lachend ondergaat hij de "Liefs uit Enschede" fotosessie. Steven is al ruim zes jaar werkzaam bij Sooco, waarvan vijf jaar als storemanager. Sooco heeft zich hier gevestigd omdat het een grote winkelstad met veel potentie en beleving is. Bij het woord "liefste" denk ik aan eten zegt Steven. Ik eet het liefst de hele dag!

De locatie

Sooco Footbar & Online shop Langestraat 27A 7511 HB Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek
Interieur met schoenen bij Sooco aan de Langestraat te Enschede - Uit in Enschede
Schoenenbar in de schoenenwinkel Sooco te Enschede - Uit in Enschede