Welkom in speciaalbiercafé De Vluchte! Heb je ze nog nooit bezocht? Dan staat je wat moois te wachten!

Dit biercafé is de perfecte plek voor een gezellige borrel of feestje. Iedere laatste vrijdag van de maand is het café al vanaf 16:00 uur geopend en krijg je tussen 16:00-19:00 uur 20% korting op bier uit de walk-in-fridge.

Wil je een hapje eten naast je borrel? Dat kan met de daghap voor 10 euro! Wil je mee eten? Bel of mail dan even om te reserveren.

Walk-in fridge en Grolsch proeftuin

In de walk-in fridge vind je zo’n 100 verschillende speciaalbieren. En het leuke is: je mag deze koelcel zelf inlopen om er één uit te zoeken!

Aan de bar kan je Grolsch pils of Weizen bestellen. De Vluchte is proeftuin van de Grolsch! Dit is heel bijzonder, want dit zijn maar een paar cafés in Enschede! Op deze wisseltap hebben ze geregeld de nieuwste proefbieren van de Grolsch. Daarnaast hebben ze nog een aantal taps met afwisselende speciaalbieren.

Brewpub ‘bij Han’

Een eerbetoon aan de voormalige eigenaar Han. De brewpub is een aparte ruimte binnen het café. De perfecte plek om je feestje te vieren met je eigen tap! Er is een beamer en scherm aanwezig waar je je eigen laptop op kan aansluiten zodat je die beschamende filmpjes en foto’s van de jarige of je afgestudeerde medestudent kunt showen. Daarnaast heb je beschikking over een geluidsinstallatie waar je je eigen muziek op kunt afspelen.

De locatie

Speciaalbiercafé De Vluchte Oldenzaalsestraat 153a 7523 AA Enschede Route naar locatie