Bij Stoet geniet je van een goede kop koffie en eerlijk brood en blader je ondertussen in de boeken of lectuur. Ook is dit een Tourist Info Punt.

Klanten van de bieb én bezoekers van het centrum van Enschede kunnen dan in STOET terecht voor onder andere goede koffie, verse taart en lekkere broodjes. Desembrood van Oonk, een granola van Buuf, koffie, thee en taart zijn een aantal van de lekkernijen die op de kaart staan.

Er is voor iedereen een ontspannen plek door de huiselijke inrichting. Er is een grote kinderhoek, een podium waar je lekker ontspannen kunt zitten en gezellige tafels (met de nodige aansluitpunten voor de laptop). Niet alleen bezoekers van de bieb zijn van harte welkom bij Stoet.

Enschede Cadeaukaart

Stoet is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Stoet

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Sinds vorig jaar is Enschede weer een hotspot rijker: STOET. Op de foto zien we het liefdevolle team: Tanya, Isa, Dagmar, Eva en René. Stoet staat voor stoere en gezellige horeca in de bieb. Op de vraag waarom in Enschede? Uiteraard in Enschede, dit is onze stad! We vroegen Dagmar en René waar ze aan denken bij het woord “liefste”. Voor Dagmar is dit de courgette soep (die ze aan het eten was) en voor René is dit muziek.

De locatie

Stoet Pijpenstraat 15 7511 GM Enschede Route naar locatie

Parkeren

Hermandad Nijverheidstraat, Binnensingelgebied 15 7511 JM Enschede Route naar parkeerplek