Roombeek Lonnekerspoorlaan Fietsen Enschede - Uit in Enschede

Fiets huren

Fiets- en scooterverhuur

Wil je een fiets of scooter huren in Enschede? Hier vind je alle informatie over fiets- en scooterverhuur in de stad. Het is mogelijk om eenvoudig een fiets te huren d.m.v. een OV-kaart. Heb je deze niet? Ook zonder OV-kaart is het geen probleem om een fiets te huren. Heb je weinig tijd of maak je liever gebruik van een sneller vervoersmiddel? Huur dan eenvoudig een elektrische scooter.

Budget Bikes Hoeve Fietsverhuur Enschede - Uit in Enschede

Fiets huren

(Deel)fiets huren in Enschede

Huur eenvoudig een fiets zonder OV-kaart bij Budget Bikes Hoeve in Enschede. Naast een normale fiets kun je ook kiezen uit een elektrische fiets. Al vanaf €7,50 per dag! Voor reserveringen kan er contact opgenomen worden met Budget Bikes Hoeve via: 06-19522045 b.g.g 06-33091880

Handelskade Noord 7
7547 AV Enschede

Fiets huren

OV-fiets

De OV-fiets is een gemakkelijke huurfiets voor het laatste stukje van je reis, of om de Twentse natuur te ontdekken. Om een OV-fiets te huren heb je een persoonlijke OV-chipkaart met een (gratis) OV-fietsabonnement nodig. Een OV-fiets huren? Dit kan op het Station Enschede Centraal. Let op: De locaties Enschede Kennispark en Enschede de Eschmarke beschikken niet over deze service.

Scooter huren

Deelscooter huren in Enschede

Check

Na Felyx en GO Sharing gaat ook aanbieder Check deelvervoer aanbieden in Enschede. Wie een ritje wil maken, betaalt bij Check een starttarief van 50 cent voor een scooter die 25 km/u kan. Daarna kost het gebruik 25 cent per minuut. Daarmee is de nieuwe speler op de markt net wat goedkoper dan concurrent GO Sharing. Hoe het werkt? Download de gelijknamige app, vind een Check, rijd een Check, parkeer je Check. Meer informatie vind je op de website van Check.

Felyx

Felyx is met maar liefst 200 scooters naar Enschede gekomen! Felyx gelooft net als concurrent Go Sharing in duurzaam en gedeeld stadsvervoer. De scooters van Felyx rijden 25 of 45 kilometer per uur en de snelste scooters worden geleverd met twee helmen, inclusief haarnetjes. Voor een ritje betaal je 30 cent per minuut. Je moet een app downloaden om de donkergroene scooter te kunnen reserveren! Check voor meer informatie de website van Felyx. Veel rijplezier!