Door Content marketeer Nadja
Nadja Enschede Promotie - Uit in Enschede

Koop hier oliebollen

Sommige mensen willen pas aan de oliebollen na Sinterklaas of soms gewoon vanaf 1 december. Echter zijn er nu al op een aantal plekken oliebollen te koop! Ik help je aan een paar adresjes waar je je oliebol(len) kunt scoren dit jaar!

Wanneer er meer leuke oliebollen nieuwtjes zijn, zal onze blog hiermee de komende weken worden aangevuld.

De Oliebollenkraam

Een echte klassieker: de oliebollenkraam. Een verse oliebol met een toef poedersuiker op de hand is misschien nog wel de lekkerste. Gelukkig zijn er meerdere oliebollenkramen waar je terecht kunt in Enschede. Zo staat de Hollandse Gebakkraam aan de Langestraat, vlakbij Ei van Ko. Op de parkeerplaatsen van Miro Center, Intratuin en winkelcentrum Het Stroink vind je weer de oliebollenkramen van Van Raaij. Op het Stationsplein en bij Winkelcentrum Zuid staat de kraam van Brunselaar weer met heerlijke oliebollen en wafels.

Je kunt ook dit jaar weer terecht bij de oliebollenkraam van Lisa tegenover de ingang van de Hornbach aan de Zuiderval in Enschede.

Oliebollenkraam Ei van Ko Enschede - Uit in Enschede
Oliebollenkraam Ei van Ko

Bollen van Nollen

Bakkerij Nollen is een bekende naam in Enschede. Ook dit jaar kun je hier vast en zeker ambachtelijke oliebollen kopen, bestellen en zelfs laten bezorgen. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel.

Oliebollen Enschede - Uit in Enschede

Oliebollenkraam P. Brunselaar en Dochters

De Keurmeester van Foodbase hebben op 28 november 2023 de Oliebollenkraam van P. Brunselaar en Dochters, aan de Wesseler-nering, met Goud beoordeeld en bekroond.

Oliebollenkraam P Brunselaar en Dochters Wesseler Nering Enschede - Uit in Enschede
Oliebollenkraam P. Brunselaar en Dochters

Meer oliebollennieuws volgt snel!

Nadja Enschede Promotie - Uit in Enschede
Nadja
Content marketeer

Nadja is geboren en getogen in Enschede en schrijft graag over hippe hotspots en andere leuke adresjes in haar mooie stad. Naast content marketeer bij Enschede Promotie, is ze ook fotograaf, interieur- en lifestyle blogger en mama van twee.