Concordia maakt kunst vanzelfsprekend, op twee prachtige locaties in hartje Enschede.

Concordia Oude Markt

Concordia aan de Oude Markt is hét filmtheater van Enschede waar je spraakmakende (inter-)nationale topfilms ziet. De prachtige oude bonbonnièrezaal van Concordia is geliefd bij publiek én artiesten. Je kunt er terecht voor films, maar ook theatervoorstellingen van opkomend talent en bekende makers, muziektheater, mini-opera en betoverend jeugdtheater.

Concordia Langestraat

De locatie aan de Langestraat heeft doorlopend exposities in verschillende beeldende kunstdisciplines van (inter-)nationale kunstenaars. Ook heeft Concordia daar de kunstuitleen met een eigen kunstcollectie. De winkel is ‘the place to be’ als je op zoek bent naar een uniek en verrassend cadeau, lokaal, bewust en verrassend.

Congressen en Events

Concordia biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven, of dat nu nu een vergadering op locatie is, een personeelsfeest of een congres. Aan de Oude Markt én bij de locatie aan de Langestraat zijn verschillende ruimtes te huur. Naast de theaterzaal en de twee filmzalen voor grotere gezelschappen (tot 140 mensen) zijn er ruimtes beschikbaar voor kleine presentaties of vergaderingen. Ook het Auditorium en de expositieruimtes aan de Langestraat bieden mogelijkheden voor bijvoorbeeld presentaties, seminars en lezingen.

Enschede Cadeaukaart

Concordia is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Concordia Film - Theater Oude Markt 15 7511GA Enschede Route naar locatie

Parkeren

Parkeer Garage Stationsplein Brammelerdwarsstraat, Binnensingelgebied 6 7511 JD Enschede Route naar parkeerplek