Concordia Enschede

CONCORDIA FILM - THEATER

De prachtige oude bonbonnière van Concordia is geliefd bij publiek én artiesten

Centrum voor de kunsten in de binnenstad van Enschede. Concordia biedt eenieder die interesse heeft de mogelij...

Lees verder
Oude Markt 15

Centrum voor de kunsten in de binnenstad van Enschede. Concordia biedt eenieder die interesse heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan kunst- en cultuuruitingen.

Ook haalt Concordia landelijke evenementen in huis zoals Cinekid, het landelijk filmfestival voor de jeugd en Tigers on Tour van het Rotterdam Filmfestival. Daarnaast organiseert het filmtheater lezingen en filmcursussen en biedt het een Open Doek voor amateurfilmers.

De filmzalen zijn, met of zonder film, te huur. Concordia Kunst & Cultuur heeft naast een cinema ook een theater en centrum voor beeldende kunst met een galerie en kunstuitleen. De theaterwerkplaats en de kunstwerkplaats organiseren cursussen, workshops, atelierdagen, lezingen, kunstreizen op het gebied van theater en beeldende kunst.

15 minutes after sunset
Elke maand vertoont Concordia een film in de 'Sjikkertuin' van Stanislaus Brewskovitch. Aanvang is '15 minutes after sunset'. Bekijk de website van Concordia welke film er deze maand wordt vertoond.

Congressen
Concordia biedt bovendien veel op-maat-mogelijkheden voor congressen, die gecombineerd kunnen worden met voorstellingen en acts. In samenwerking met horeca-partner Sam Sam zijn er heerlijke versnaperingen voor elk soort congres. Er is plaats voor congressen met tussen de 10 en 140 gasten.

Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

193
Concordia enschede