Roombeek Lonnekerspoorlaan Fietsen Enschede - Uit in Enschede

Fietsstad

Fietsen in Enschede

Enschede is een echte fietsstad. Bezoekers op de fiets zijn van harte welkom in Enschede. Enschede is goed bereikbaar door de vele fietspaden in en om de stad. Ook kun je je fiets op veel plaatsen gratis, bewaakt én overdekt stallen. Een fiets huren kan ook. Lees hier alle praktische informatie over fietsen in Enschede.

Fietsenstalling Enschede

In de binnenstad zijn drie gratis bewaakte rijwielstallingen om je fiets te parkeren. Onder het H.J. van Heekplein (1100 fietsen) en bij Kruispunt de Graaff (650 fietsen) vind je ruime stallingen. En onder het Willem Wilminkplein (500 fietsen) is een door camera’s bewaakte fietsenstalling die 24 uur per dag geopend is.

Openingstijden rijwielstalling H.J. van Heekplein

  • Ma t/m wo 8.00 t/m 19.00
  • Do 8.30 t/m 22.00
  • Za 8.00 t/m 19.00
  • Zo 11.00 t/m 18.00

Openingstijden rijwielstalling de Graaff

  • Maandag t/m zondag 24 uur per dag geopend.

Tussen 22.00 en 07.00 uur wordt deze stalling voor je geopend nadat je via de intercom contact hebt gehad met de afdeling parkeerbeheer.

Openingstijden rijwielstalling Willem Wilminkplein

  • Maandag t/m zondag 24 uur per dag geopend

Tussen 22.00 en 07.00 uur wordt deze stalling voor je geopend nadat je via de intercom contact hebt gehad met de afdeling parkeerbeheer.

Rijwielstalling NS Station
Deze betaalde, bewaakte fietsenstalling bij het station (dagstalling) is geopend vanaf een kwartier voor vertrek van de eerste trein tot en met een kwartier na aankomst van de laatste trein. Overdag is deze stalling bemenst, van 07:00 - 19:00 uur. Hier kun je je fiets stallen m.b.v. je OV-chipkaart.

Stationsstalling Noord en West
Aan de noord en west zijde van het station vind je op beide plekken een fietsenstalling. Deze zijn 24 uur per dag geopend en worden bewaakt door camera’s. Samen bieden ze plaats aan 2000 fietsen.

Zouttoren Boekelo fietsen Enschede - Uit in Enschede

Huren

Fiets of scooter huren?

Heb je zelf geen fiets of wil je liever een scooter huren in Enschede? Bekijk dan hier de de locaties waar je een fiets of scooter kunt huren. Ook voor OV-fietsen, elektrische fietsen of campusbikes.

Bekijk hier