Door Social Media & Content Marketeer Bo
 - Uit in Enschede

De nieuwste hippe plekken in Enschede

Ben je op zoek naar de nieuwste winkels, horeca of andere hotspots in Enschede? Zoek dan niet langer! Ik houd hier de 10 nieuwste hotspots van de stad voor je bij. Zo hoef jij nooit meer wat te missen en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste plekken in Enschede.

Deze lijst wordt elke maand geüpdatet.

The Grant

In het voormalige pand van Goody's in de Marktstraat vind je sinds 20 oktober een gloednieuw restaurant. Bij The Grant kan jij oesters eten aan de grote bar in combinatie met de lekkerste wijnen, champagne of bier. Bij the Grant ben je even niet in Enschede, maar in New York. Bekijk alvast de menukaart!

Loev

In het voormalige pand van Humprey's aan de Oude Markt vind je sinds 2 oktober een gloednieuw restaurant. Bij Loev geniet je zeven dagen per week, van 's ochtends vroeg tot 's avond laat. Op de menukaart vind je gerechten met Oosterse invloeden. Bij Loev zijn er verschillende koude en warme gerechten om te delen. Geniet met vrienden, collega's, familie of met je date bij Bar Bistro Loev!

5ifty 7even

Sinds eind september is 5ifty 7even geopend in het pand waar restaurant De Stadsgracht eerder was gevestigd. Kleurrijk, kunstzinnig, funky en oog voor detail. Gerechten bijzonder gepresenteerd in een inspirerende, gastvrije omgeving. Met subtiele verwijzingen naar hun bieren.

5ifty 7even Enschede - Uit in Enschede
Loev Enschede - Uit in Enschede
 - Uit in Enschede
5ifty 7even, Loev en The Grant.

White Head Lotus Spa

Ben jij toe aan ultieme ontspanning? Dan ga jij blij worden van deze locatie! Bij White Head Lotus Spa kun je helemaal tot jezelf komen in een prikkelarme omgeving. White Head Lotus Spa geeft je een populaire Japanse behandeling, namelijk de Japanse Head Spa Treatment. Onderga een ultieme ontspannen en intensieve reiniging van je hoofdhuid. Dit leuke pand is vlakbij de binnenstad.

Hey Joe

De eigenaren van Rocks blazen nieuw leven in café 't Klokhuys. Bij Hey Joe kun je van donderdag tot en met zondag genieten van een lekker speciaal biertje, een fijn wijntje of een lekkere cocktail onder de beste deuntjes van de 70s, 80s en 90s.

Just Brands

Sinds 12 oktober is Just Brands geopend aan H.J. van Heekplein, in het voormalige pand van Only & Sons. Just Brands staat al meer dan 25 jaar bekend om hun premiums jeans en casual kleding. In de herenzaak hebben ze merken zoals PME Legend, Cast Iron en Vanguard.

Hey joe! Enschede - Uit in Enschede
Just Brands Enschede - Uit in Enschede
Hey Joe en Just Brands.

Sissy-Boy

Super leuk nieuws! Sissy-Boy komt naar Enschede. De winkle is een unieke mode- en lifestylemerk. De nieuwe winkel zal 23 november openen in het oude pand van Sooco.

Nassau Tailors

Nassau Tailors is een winkel aan de Haverstraatpassage die je garderobe precies op maat kan maken. Van zakelijk tot casual, van pak en stropdas tot jeans en truien. Met een persoonlijke service op afspraak kun jij als klant je echt speciaal gaan voelen.

Ksara

Een nieuw restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Oost-Mediterrane gerechten of om een ontspannen avond door te brengen onder het genot van live muziek en een lekker drankje. Ksara is een nieuw Libanees Restaurant aan de Hengelosetraat in Enschede. Zeven dagen in week kan je genieten van heerlijke Libanese specialiteiten.

Nassau Tailors Haverstraatpassage - Uit in Enschede
 - Uit in Enschede
Nassau Tailors en Restaurant Ksara.

Urban Hotel Moloko

Urban Hotel Moloko is een hotel dat dit voorjaar is geopend. Urban Hotel Moloko is een onbemand hotel met 26 kamers. Gasten kunnen boeken en inchecken met hun mobiele telefoon. Voor het ontbijt hoef je alleen maar even naar Café Coberco te gaan. Zij serveren jouw ontbijt van 7:00 tot 10:00 uur. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het station en het bruisende centrum.

Aangekondigd in Enschede

Psst: wist je dat er ook een hele boel gave locaties op komst zijn? Wat dacht je van:

  • Yaya - Een Nederlands lifestyle merk voor vrouwen aan de Langestraat.
  • Little Monkey - Gloednieuw hostel middenin de binnenstad.
  • Starbucks - De koffieketen opent een zaak aan H.J. van Heekplein.
  • Bunny Tea & More - De nieuwe bubble tea parel van Enschede komt binnenkort.
  • Pull & Bear - Dit bekende modemerk voor dames en heren komt naar Enschede.

Benieuwd naar alle aangekondigde hotspots? Bekijk ze hier allemaal.

Bekijk het complete overzicht

Wil je alle nieuwe hotspots bekijken? Bekijk dan gauw onze "Nieuw in Enschede" pagina. In deze lijst vind je niet alleen alle nieuw geopende locaties, maar ook alle aangekondigde hotspots!

Bekijk alle nieuwe locaties
Een gerecht van Café Coberco in Enschede - Uit in Enschede
 - Uit in Enschede
Bo
Social Media & Content Marketeer

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.