Door Social Media & Content Marketeer Bo
 - Uit in Enschede

De nieuwste hippe plekken in Enschede

Ben je op zoek naar de nieuwste winkels, horeca of andere hotspots in Enschede? Zoek dan niet langer! Ik houd hier de 10 nieuwste hotspots van de stad voor je bij. Zo hoef jij nooit meer wat te missen en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste plekken in Enschede.

Deze lijst wordt elke maand geüpdatet.

The Grant

Bij The Grant kun jij oesters eten aan de grote bar in combinatie met de lekkerste wijnen, champagne of bier. Bij the Grant ben je even niet in Enschede, maar in New York. Je vindt het restaurant in het voormalige pand van Goody's in de Marktstraat.

Loev

Bij Loev, in het voormalige pand van Humphrey's, geniet je zeven dagen per week, van 's ochtends vroeg tot 's avond laat. Op de menukaart vind je gerechten met Oosterse invloeden. Bij Loev zijn er verschillende koude en warme gerechten om te delen. Geniet met vrienden, collega's, familie of met je date bij Bar Bistro Loev!

 - Uit in Enschede
Loev Enschede - Uit in Enschede
5ifty 7even, Loev en The Grant.

YAYA

Aan de Langestraat is YAYA geopend. Ontdek hier de mooiste damesmode en (woon)accessoires. Dit Nederlands lifestyle merk staat bekend om hun elegante en tijdloze kleuren en ontwerpen.

Pull & Bear

Eindelijk is het dan zo ver, er is een Pull & Bear in de stad! Deze kledingwinkel biedt een breed scala aan casual en trendy kleding. Fun fact: dit is de enige vestiging aan deze kant van Nederland.

Sissy-Boy

Super leuk nieuws! Sissy-Boy is eindelijk terug in Enschede. Nadat de winkel enkele jaren geleden sloot in De Klanderij zijn ze nu terug in de Enschedese binnenstad. De winkel is een uniek mode- en lifestylemerk voor dames, heren, kids en home.

YAYA kledingwinkel Enschede - Uit in Enschede
 - Uit in Enschede
 - Uit in Enschede
YAYA, Pull & Bear en Sissy-Boy

Groovy Anton

Een nieuwe vintage kledingwinkel. Groovy Anton is ontstaan vanuit een webshop en heeft nu hun eerste fysieke winkel in Enschede. Vind hier de allerleukste hoge kwaliteit merkenkleding voor een goedkoop prijsje.

Muziekcafé Metropool

Het Muziekcafé in Metropool is weer geopend, dit keer met restaurant. Vanaf nu kun je voorafgaand je concert gezellig komen eten! De keuken is elke donderdag t/m zaterdag vanaf 17:00 open, en op andere dagen tijdens programmering.

Nassau Tailors

Nassau Tailors is een winkel aan de Haverstraatpassage waarbij je pakken en nieuwe kledingstukken op maat kunt laten aanpassen of zelfs maken. Van zakelijk tot casual, van pak en stropdas tot jeans en truien. Met een persoonlijke service op afspraak kun jij als klant je echt speciaal gaan voelen.

Hey joe! Enschede - Uit in Enschede
 - Uit in Enschede
Nassau Tailors Haverstraatpassage - Uit in Enschede
Hey Joe, Muziekcafé en Nassau Tailors.

Ksara

Een nieuw restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Oostmediterrane gerechten of om een ontspannen avond door te brengen onder het genot van live muziek en een lekker drankje. Ksara is een nieuw Libanees Restaurant aan de Hengelosestraat in Enschede. Zeven dagen in week kun je genieten van heerlijke Libanese specialiteiten.

Starbucks

Iedereen kent Starbucks wel. En nu is deze Amerikaanse mega franchise geopend aan het Van Heekplein! Dit is het perfecte plekje om bij te komen tijdens het shoppen of rustig te studeren. Zoals gewoonlijk zijn er vele plekjes om te zitten en natuurlijk gratis Wi-Fi.

 - Uit in Enschede
Becher von Starbucks in Enschede - Uit in Enschede
Restaurant Ksara en Starbucks.

Aangekondigd in Enschede

Psst: wist je dat er ook een hele boel gave locaties op komst zijn? Wat dacht je van:

  • Little Monkey - Gloednieuw hostel middenin de binnenstad.
  • Opus - Een bekend Duits damesmodemerk voor stijlvolle outfits opent binnenkort!
  • Frida - Een internationaal boekencafé vol Engelse boeken. Opent 11 mei.

Benieuwd naar alle aangekondigde hotspots? Bekijk ze hier allemaal.

Bekijk het complete overzicht

Wil je alle nieuwe hotspots bekijken? Bekijk dan gauw onze "Nieuw in Enschede" pagina. In deze lijst vind je niet alleen alle nieuw geopende locaties, maar ook alle aangekondigde hotspots!

Bekijk alle nieuwe locaties
Een gerecht van Café Coberco in Enschede - Uit in Enschede
 - Uit in Enschede
Bo
Social Media & Content Marketeer

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.