Door Social Media & Content Marketeer Bo
 - Uit in Enschede

Sieraden kopen in Enschede

Armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, enkelbandjes en ga zo maar door. Sieraden kunnen elke outfit extra bijzonder maken. Ik heb de leukste sieradenwinkels in Enschede voor je verzameld. Van lokale boetiekjes en juweliers tot bekende winkelketens. Bij deze winkels koop je de mooiste sieraden en accessoires. Voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Matou Bijoux

Bij Matou Bijoux koop je unieke, originele en bijzondere sieraden. Dit lokale boetiekje zit al sinds 1987 in het centrum van Enschede. De nadruk ligt op zilveren sieraden met en zonder edelsteen, maar ze hebben ook een heleboel andere prachtige accessoires. De winkel is alleen op zaterdag geopend, maar ze hebben ook een webshop.

Sieraden van Matou Byoux in Enschede aan de Stadsgravenstraat 38 - Uit in Enschede

My Jewellery

Deze populaire winkelketen vind je sinds eind 2019 in de Langestraat. Bij My Jewellery shop je de leukste kettingen, armbanden, oorbellen, ringen en andere sieraden geheel volgens de laatste trends. Ze hebben veel unieke items, die zelfs ook nog helemaal handgemaakt zijn!

Scooter

Scooter is een waar paradijs voor vrouwen die brutaal durven te zijn en geen mainstream sieraden willen. Hun sieraden passen altijd bij het seizoen en vind je ook niet gauw ergens anders.

Guts & Gusto

Maak je outfit compleet met sieraden van Guts & Gusto. Bij deze winkel vind je zowel zilveren als gouden sieraden, maar ook andere accessoires zoals zonnebrillen, riemen, tasjes en nog veel meer. De sieraden van Guts & Gusto koop je in de webshop of in de winkel.

Guts Gusto sieraden Enschede - Uit in Enschede
Sieraden bij Scooter in Enschede - Uit in Enschede

Uni10

De goudsmeden van Uni10 maken de meest prachtige sieraden in hun eigen atelier. Bekijk de unieke sieraden in de winkel of ontwerp samen een eigen sieraad. Ze werken met veel verschillende materialen zoals, goud, platina, zilver en edelstaal.

De Gekleurde Parel

Marjanne is deze gezellige winkel in 2013 gestart en heeft inmiddels meer dan 9000 onderdelen en sieraden. Bij De Gekleurde Parel kun je namelijk niet alleen prachtige handgemaakt sieraden kopen, maar ook kralen en andere onderdelen voor het maken van je eigen sieraden. Naast de (online) winkel beschikt Marjanne over een fijne workshopruimte waar je met een groep leert om een prachtig sieraad te maken, die je uiteraard aan het einde van de workshop mee naar huis mag nemen. Neem alvast een kijkje in de webshop.

Pandora

Ik kende Pandora voornamelijk als merk waar je bedels voor je bedelarmbanden kon kopen, maar ze hebben natuurlijk ook nog allerlei andere sieraden. Naast de welbekende zilveren armbanden en oneindige collectie aan bedels, heeft Pandora ook stijlvolle oorbellen, kettingen en ringen voor dames.

My Jewellery sieraden Enschede - Uit in Enschede
Conceptstore the Upperside Enschede - Uit in Enschede
My Jewellery Enschede winkelen - Uit in Enschede

Blaker Exclusief

Ben je gek op Scandinavische merken en sieraden met een Scandinavisch design? Dan zit je bij De Blaker Exclusief helemaal goed. Ze hebben een grote collectie van sieradenmerken zoals Coeur de Lion, Otracosa en TeNo. Kijk op hun webshop voor hun collectie of kom langs in de winkel aan het Van Heekplein.

Juweliers in Enschede

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Of wil je echt een speciaal cadeau kopen voor je vrouw/vriendin/moeder/oma/partner? Bezoek dan een van deze juweliers in het centrum. 

Ze hebben allemaal een prachtig assortiment aan sieraden, zoals armbanden en horloges. Of ga jij voor een prachtige ring of hanger? Alles is mogelijk!

 - Uit in Enschede
Bo
Social Media & Content Marketeer

Bo is enkele jaren geleden vanuit het midden van het land naar Enschede verhuisd en raakt elke dag steeds weer een beetje meer verliefd op de stad. Ze laat je graag kennismaken met alle leuke winkels, fijne restaurants en andere gave plekken en vertelt je graag hoe Enschede écht is.