Als je van bijzondere, eigenzinnige, bescheiden en originele sieraden houdt, ben je bij Matou Byoux aan het juiste adres.

Eind 1987 werd de winkel geopend. Door de jaren heen is het assortiment enorm uitgebreid. De nadruk ligt op de zilveren sieraden met en zonder edelsteen. Maar ze hebben natuurlijk ook heel veel andere prachtige sieraden gemaakt van verschillende materialen. Doordat ze inkopen vanuit het hart zijn de sieraden van Matou Byoux eigenzinnig, bijzonder, opvallend, bescheiden, origineel maar nooit 'gewoontjes'.

Liefs uit Enschede – Matou Byoux

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Al 31 jaar runt Ans haar bijzondere en sfeervolle sieradenwinkel Matou Byoux aan de Stadsgravenstraat. Ze is geboren en getogen Enschedese dus was het voor haar vanzelfsprekend hier een winkel te vestigen: "gemak dient de mens" aldus Ans. Samen met haar dochter deelt ze haar passie voor handgemaakte unieke zilveren sieraden voorzien van stenen. We zorgen voor een mooi en bijzonder assortiment dat ook nog betaalbaar is. De allerliefste voor mij is mijn dochter Anneke!

De locatie

Matou Byoux Stadsgravenstraat 38 7511 ES Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek