Booster Enschede 3787 1579036089 4 april
Evenement, Muziek

BOOSTER FESTIVAL

Het festival waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek.

Het centrum van Enschede zal in april in het teken staan van de zevende editie van Booster. Met overdag de ‘Co...

Lees verder
Binnenstad
12:00 - 06:00
Gratis

Het centrum van Enschede zal in april in het teken staan van de zevende editie van Booster. Met overdag de ‘Conference’ en ‘s avonds het drukbezochte ‘Showcasefestival’!

Op 4 april komt de crème de la crème van de Nederlandse popmuziek naar Enschede voor de Muzikantendag, Conferentie en ’s avonds het Showcasefestival! Op de conferentie zullen bezoekers uit de lokale én landelijke muziekindustrie aanwezig zijn. Muziekprogrammeurs van radiostation NPO 3FM, boekers van grote festivals/podia en managers lopen in het wild rond op zoek naar nieuwe artiesten om mee te werken. 

Conference
Muzikanten uit heel Nederland komen naar de conference van Booster, met workshops, seminars en demospreekuren op het programma. Talentenscouts zijn er om kennis te maken met je muziek, mee te netwerken en om kennis van op te doen. Tussen de talentenscouts zitten professionals uit de Nederlandse pop-industrie: boekers, managers, programmeurs en producers etc. Het dagprogramma wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel waar acts de kans krijgen om met alle aanwezigen door te praten.

Showcasefestival
’s Avonds staan de acts -die wellicht met een paar jaar de grote podia bestormen –in het centrum van Enschede. Hier staat het talent wat hard aan de weg timmert en een belofte is vanuit het oosten van het land. Acts die voorheen op Booster speelden: Jeangu Macrooy, Mr. Weazley, Tricklebolt, Lovers & Lions, A Mili en No Wow.

Voor de Booster Muzikantendag en Conferentie of voor het Netwerkdiner moet je tickets bestellen. Het Showcasefestival is ‘s avonds gratis toegankelijk.Wanneer

4 april van 12:00 tot 06:00

Prijzen
Entree showcasefestivalGratis
Eintritt Networking-Dinner€ 25.00
Eintritt Konferenz€ 7.50
Contact

Binnenstad

Oude Markt

7511GA Enschede

Booster Festival 2020

Route plannen

Locatiegegevens

1 Binnenstad

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

264