Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Booster online event 4 april
Evenement, Muziek

BOOSTER FESTIVAL

Het festival waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek.

Het 2020 evenement van Booster Festival is geannuleerd, maar online gaan ze door!

Lees verder
Je eigen woonkamer
12:00 - 06:00
Gratis
Bekijk het online programma

Het 2020 evenement van Booster Festival is geannuleerd, maar online gaan ze door!

Lekker in de kroeg hangen, artiesten kijken en feest vieren wordt het nu even niet. Maar ze gaan voor the next best thing: Een grote, actieve, online community waar iedereen laat zien wat hij of zij in zijn mars heeft. Spin in het web is de website van het Booster festival, waar je als artiest én als muziekliefhebber terecht kunt voor livestreams, informatie en gesprekken.

𝗢𝘃𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴: 𝗱𝗲 𝗕𝗼𝗼𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝗰𝗲
In de activiteiten overdag ligt de nadruk op kennis verdiepen, feedback krijgen en het uitbreiden van je netwerk. Er komen online spreekuren waar artiesten één op één kunnen met door hen gekozen boekers, programmeurs, managers en andere popmuziek professionals. Er worden panels en meetings gestreamd over voor muzikanten relevante onderwerpen. Podia, productiehuizen en andere popmuziekorganisaties krijgen de ruimte om aan te haken met eigen initiatieven en ideeën.

𝗔𝘃𝗼𝗻𝗱: 𝗱𝗲 𝗕𝗼𝗼𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝘀𝗵𝗼𝘄𝗰𝗮𝘀𝗲
In de avond presenteren artiesten zich op een aantal streams door middel van sessies, videoclips, livestreams en andere creatieve uitingen. Iedere artiest die is geselecteerd voor het Booster Festival kan meedoen met een eigen video of livestream. Alles komt samen op diverse door Booster georganiseerde visuele radiostreams, te volgen via de website van het festival.

De conferentie is van 13:00 tot 17:00 uur. De showcase is van 19:00 tot 23:00 uur. Bekijk het programma en alle livestreams op hun website.

Wanneer

4 april van 12:00 tot 06:00

Prijzen
Entree showcasefestivalGratis
Eintritt Networking-Dinner€ 25.00
Eintritt Konferenz€ 7.50
Contact

Je eigen woonkamer

Booster Festival 2020

Bekijk het online programma

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer