Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Harrie Jekkers 23 april
Kunst en cultuur

BROEKHUIS OP ZONDAG: HARRIE JEKKERS

Hagenees Harrie Jekkers eregast op z’n eigen feestje.

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Boekhandel Broekhuis hebben de krachten gebundeld in een serie homm...

Lees verder
16:00
20.00

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Boekhandel Broekhuis hebben de krachten gebundeld in een serie hommages aan culturele helden: ‘Broekhuis op Zondag’. In deze editie staat tijdens Broekhuis op Zondag centraal: Harrie Jekkers.

Op 23 april wordt vanaf 16.00 uur een hommage gebracht aan Harrie Jekkers. Natuurlijk is Harry er zelf ook bij. Wie kent Hagenees Harrie Jekkers niet? In 1978 richtte hij Het Klein Orkest op. Overbekend is het nummer Over de muur. Harrie had in 1982 solo een groot succes onder het pseudoniem Harry Klorkestein (anagram van Klein Orkest) met de hit O, o, Den Haag. Het lied wordt vaak als het officieuze volkslied van Den Haag beschouwd. In 1985 viel de groep uit elkaar en begon Jekkers een carrière als cabaretier.

Broekhuis op Zondag is een culturele middag boordevol verrassingen in De Kleine Willem. Tijdens Broekhuis op Zondag vertolken jonge artiesten werk van een oudere generatie. Vrienden en vakgenoten halen herinneringen op en de lach is nooit ver weg. Muziek, miniconferences en goede gesprekken wisselen elkaar af.

Eet gezellig mee
Bezoekers aan Broekhuis op Zondag kunnen na afloop van de middag gezellig een hapje mee-eten. Er staat dan een overheerlijk Chinees buffet klaar in De Kleine Willem.

Wanneer

zo 23 apr. 2023 t/m zo 23 apr. 2023 23 april vanaf 16:00

Prijzen
Entree€ 20.00

Incl. garderobe

Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden