Logo Dtw Zonder Bijschrift 1244 1534769227 29 september 2018 - 7 oktober 2018
Evenement

DIE TOLLE WOCHE

Het evenement voor en over grensoverschrijdende samenwerking.

In Die tolle Woche komen Nederland en Duitsland samen onder het motto ‘Das Schöne passiert wenn Man Grenzen pa...

Lees verder
10:00 - 23:00

In Die tolle Woche komen Nederland en Duitsland samen onder het motto ‘Das Schöne passiert wenn Man Grenzen passiert’.

Dit jaar wordt voor de tweede keer Die tolle Woche georganiseerd. Het volledige programma wordt later hier bekend gemaakt. 

Enschede is de grootste Nederlandse stad direct aan de Duitse grens en tevens de meest Duitse stad van Nederland. De directe ligging van Enschede aan de Duitse grens biedt veel kansen voor bewoners en bedrijven. Om het potentieel van bereikbare banen en economische groei dat over de grens aanwezig is, volop te benutten zijn er veel initiatieven ontwikkeld met de Duitse buren. Er zijn al vele contacten gelegd met overheden, kennisinstellingen en private partners en er zijn successen geboekt met de Duitse buren op het vlak van ondernemen, onderwijs en werkgelegenheid. Deze grensoverschrijdende samenwerking wordt de komende jaren verder uitgebreid. 

Enschede ontwikkelt zich daarmee steeds meer als kenniscentrum op het gebied van grensoverschrijdende projecten. Deze kennis wordt tijdens die tolle Woche met anderen gedeeld. 

Tijdens Die tolle Woche worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Benieuwd welke activiteiten dit zijn? Kijk dan gauw op de website van die tolle Woche!

Wanneer

za 29 sep. 2018 t/m zo 7 okt. 2018

Elk onderdeel heeft verschillende begin- en eindtijden