Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Diggy Dex Enschede t/m 7 oktober
Muziek

DIGGY DEX

Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven!

Diggy Dex neemt jou met het uitbrengen van zijn nieuwste album 'Carrousel' mee naar zijn binnenwereld. Hierbij...

Lees verder
20:30
27.25

Diggy Dex neemt jou met het uitbrengen van zijn nieuwste album 'Carrousel' mee naar zijn binnenwereld. Hierbij blijft hij trouw aan hiphop, maar betreedt ook andere muzikale paden. Ervaar dit nu zelf in onze stad!!

Draai met Diggy Dex mee op het lied van het leven! De 42-jarige songwriter/rapper bracht zijn zevende album uit: Carrousel. Op zijn muzikale tocht schrijft Diggy Dex diepe maar toch toegankelijke nummers. En die slaan aan. De afgelopen jaren is de rapper continu onderweg geweest met zijn band. In vijf clubtournees, een theatertournee, inclusief een uitverkocht Koninklijk Theater Carré, en talloze festivals deelde Diggy Dex zijn muziek met duizenden mensen. Het bleek slechts het begin van zijn reis zonder bestemming, want met elk album ontdekt de rapper diepere betekenissen over het leven die hij eindeloos kan blijven verkennen.

In zijn verhalen op muziek neemt de Amersfoortse rapper je mee naar zijn binnenwereld. Diggy Dex blijft daarbij trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale wegen te verkennen. Zoals de weg van Franse popmuziek, die net als bij zijn vorige album Karavaan, een grote inspiratiebron is voor Carrousel.

Hoewel zijn signature sound doorklinkt in alle nummers is het album niet specifiek in één thema te vatten. In 2022 breidt Diggy Dex het album uit met een aantal nieuwe liedjes, waarvan Kan Het Niet met Glenn Faria, en Wie Is Hier Nou Gek reeds zijn verschenen. Diggy Dex en zijn bandleden staan te trappelen om het uitgebreide album live met jou te beleven en samen op de carrousel weg te duizelen, te dromen en te bezinnen. Dat kan op 7 oktober in Enschede!

Wanneer

vr 7 okt. 2022 t/m vr 7 okt. 2022 7 oktober vanaf 20:30

Prijzen
Normaal tarief€ 27.25
Avondkassa€ 30.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245