Dino 2045 1548067394 t/m 25 augustus
Kinderen, Evenement

DINOPARK TWENTE AIRPORT

Beleef de wereld van de dino’s tijdens deze bijzondere tentoonstelling!

In het diepste geheim wordt er gewerkt aan de terugkeer van de dinosaurus op aarde. In de bunkers op de voorma...

Lees verder

In het diepste geheim wordt er gewerkt aan de terugkeer van de dinosaurus op aarde. In de bunkers op de voormalige Vliegbasis Twenthe is een team al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. En met succes, bijna alle dino’s zijn terug.

Achter de grote hekken van de basis leven de verschillende dino’s naast elkaar. Voor de terugkeer van de laatste dino zijn de doctoren nog op zoek naar een unieke formule. Deze formule is vele jaren geleden al bedacht door dokter Mirando en verstopt op het terrein van de vliegbasis. Ga jij mee op zoek naar de unieke formule om ook de laatste dinosoort terug te laten keren? Durf jij het grote hek door om te midden van alle dino’s op zoek te gaan naar alle antwoorden? Als dat is gelukt krijg jij je dino Ranger Diploma! Kom tijdens de zomervakantie van 13 juli t/m 25 augustus naar Dinopark Vliegveld Twente en leer op een interactieve wijze tijdens deze tentoonstelling van alles over deze prehistorische dieren!

Slapen tussen de dino’s op een militair vliegveld
In de bunkers op de voormalige Vliegbasis Twenthe is een team doktoren al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. En met succes, bijna alle dino’s zijn terug.

Niet alleen overdag zijn de dino’s op Vliegbasis Twenthe deze zomer te zien. Er zijn namelijk ook dino’s die alleen in de nacht actief zijn. Achter de grote hekken van de basis leven de verschillende dino’s naast elkaar en daarom worden er deze zomer enkele nachten georganiseerd met een speciale camping voor de echte avonturiers. Er is alleen plek voor maar een beperkt aantal durfhalzen! Neem samen met jouw vader, moeder, oom, tante, opa of oma je eigen koepeltent mee, zet hem op op de vliegbasis en ga onder begeleiding van de doktoren 's nachts achter het hek op zoek met jouw lampje naar de prehistorische nacht dino’s.

Maar je gaat niet op avontuur voordat jij een volle maag hebt, eerst worden er onbeperkt dino burgers gegeten, slapen en dan midden in de nacht op pad! Na jouw nachtavontuur, slaap je nog even lekker in je tent. 

De volgende ochtend bak je samen dino eieren en kun je als eerste die dag van Dinopark Twente Airport genieten. 

Er is echter alleen ruimte voor echte avonturiers want Dinopark zoekt alleen grote eters, ze hebben geen douche, er zijn dino's en je slaapt tussen de bunkers en de verwilderde groene omgving van de voormalige militaire basis! Een ervaring voor het leven! 

Wanneer

t/m 25 augustus van 12:00 tot 20:00

Prijzen
  • Ticket online
  • Ticket kassa
  • Parkeerticket
  • Camping ticket voor twee personen
  • Camping ticket extra persoon
  • € 12.50
  • € 14.50
  • € 4.00
  • € 80.00
  • € 45.00

Vanaf 3 jaar.

Contact

Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Vliegveldweg 345

7524PT Enschede

www.dinopark-twenteairport.nl/

Ontdek de speciale dinoroute in de binnenstad
2019 Dinopark Twente Airport Evenementen Kopie
2019 Dinopark Twente Airport Evenementen 3 Kopie
2019 Dinopark Twente Airport Evenementen 2 Kopie
2019 Dinopark Twente Airport Evenementen 1

Route plannen

Locatiegegevens

1 Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie