Favorieten
Nederlands
Sluiten
Dino 2045 1548067394 13 juli t/m 25 augustus
Kinderen, Evenement

DINOPARK TWENTE AIRPORT

Beleef de wereld van de dino's!

In het diepste geheim wordt er gewerkt aan de terugkeer van de dinosaurus op aarde. In de bunkers op de voorma...

Lees verder

In het diepste geheim wordt er gewerkt aan de terugkeer van de dinosaurus op aarde. In de bunkers op de voormalige Vliegbasis Twenthe is een team al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. En met succes, bijna alle dino’s zijn terug.

Achter de grote hekken van de basis leven de verschillende dino’s naast elkaar. Voor de terugkeer van de laatste dino zijn de doctoren nog op zoek naar een unieke formule. Deze formule is vele jaren geleden al bedacht door dokter Mirando en verstopt op het terrein van de vliegbasis. Ga jij mee op zoek naar de unieke formule om ook de laatste dinosoort terug te laten keren? Durf jij het grote hek door om te midden van alle dino’s op zoek te gaan naar alle antwoorden? Als dat is gelukt krijg jij je dino Ranger Diploma! Kom tijdens de zomervakantie van 13 juli t/m 25 augustus naar Dinopark Vliegveld Twente!

Slapen tussen de dino’s op een militair vliegveld
In de bunkers op de voormalige Vliegbasis Twenthe is een team doktoren al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. En met succes, bijna alle dino’s zijn terug.

Niet alleen overdag zijn de dino’s op Vliegbasis Twenthe deze zomer te zien. Er zijn namelijk ook dino’s die alleen in de nacht actief zijn. Achter de grote hekken van de basis leven de verschillende dino’s naast elkaar en organiseren we deze zomer enkele nachten een speciale camping voor de echte avonturiers. Er is alleen plek voor maar een beperkt aantal durfhalzen!  Neem samen met jouw vader, moeder, oom, tante, opa of oma je eigen koepeltent mee, zet hem op op de vliegbasis en ga onder begeleiding van de doktoren s’nachts achter het hek op zoek met jouw lampje naar de prehistorische nacht dino’s.

Maar je gaat niet op avontuur voordat jij een volle maag hebt, we gaan namelijk eerst onbeperkt dino burgers eten, slapen en dan midden in de nacht op pad! Na jouw nachtavontuur, slaap je nog even lekker in je tent. 

Waarna we samen de volgende ochtend dino eieren bakken en je als eerste die dag van Dinopark Twente Airport kunt genieten.

Er is echter alleen ruimte voor echte avonturiers want we zoeken alleen grote eters, hebben geen douche, er zijn dino’s en we slapen tussen de bunkers en de verwilderde groene omgeving van deze voormalige militaire basis! Een ervaring voor het leven!

Wanneer

13 juli t/m 25 augustus

Contact

Vliegveld Twenthe Eventlocatie

Vliegveldweg 345

7524PT Enschede

www.dinopark-twenteairport.nl/

Route plannen

Locatiegegevens

1 Vliegveld Twenthe Eventlocatie