Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Dutch Innovation Days t/m 30 mei
Evenement, Kunst en cultuur

DUTCH INNOVATION DAYS

5 Dagen met creativiteit, technologie en innovatie.

Je kunt bij DID21 terecht als bedrijf, professional, student, docent, investeerder, uitvinder, schrijver, CEO,...

Lees verder
Stationsplein
10:00 - 22:00
Gratis

Je kunt bij DID21 terecht als bedrijf, professional, student, docent, investeerder, uitvinder, schrijver, CEO, unicorn of gewoon omdat je nieuwsgierig bent.

Eind mei vindt de eerste editie van de Dutch Innovation Days plaats. Het vijfdaagse innovatiefestival in Enschede barst van de innovatie, inspiratie, eye candy en interactieve tentoonstellingen.

Het programma op 26 mei ziet er als volgt uit. Kick-off met o.a. Daan Roosegaarde. Namens de Technologie Kring Twente (TKT) geeft Daan een masterclass 'Landscapes of the Future', waarin hij je een futuristische kijk op de alledaagse werkelijkheid biedt.

Op 27 en 28 mei staat het volgende op het programma waarbij je op 27 mei kunt kiezen voor een design, health, food en energy bubbel en op 28 mei voor AI, VR, Drones & Robotics. Het programma: twee dagen vol inspirerende talks, Q&A's, waanzinnig entertainment en toegang tot een hoogwaardig netwerk van ondernemers, opleiders, overheden en innovatieve talenten. Deel en verrijk je kennis, interacteer en verbind met energieke en nieuwsgierige professionals. Daarnaast brengt Create Tomorrow, als onderdeel van de Dutch Innovation Days, studenten en innovatieve bedrijven samen online om deel te nemen aan een indrukwekkende online denktank! Kijk naar de challenge vanuit je eigen perspectief om tot innovatieve oplossingen te komen!

Op het programma van 29 mei staat een ontdekkingstocht waar je samen met familie en vrienden op een bijzondere manier leert hoe innovaties ontstaan, ontdek wat er nodig is om een revolutionair idee in alle huiskamers te krijgen en speel met innovaties die laten zien hoe we ons in de toekomst kleden, voortbewegen, gezond blijven en hoe we wonen en werken.

Bezoek de Innovation Floor en de GOGBOT Preview in WARP Technopolis met interactieve installaties, DIY-technologie, instagramable exposities en nog veel meer. Innovaties van Nederlandse bodem vind je terug in galeries, bioscopen, musea, labs en nog veel meer bijzondere plekken in Enschede.

Op 30 mei is het nog even een verrassing wie er komt, maar op de laatste dag van DID21 vindt de recap plaats in rapvorm.

Wanneer

t/m 30 mei

Prijzen
OnlineGratis
Online + Expo€ 35.00
Online + Expo€ 50.00
Business Pack€ 399.00
Expo + city tour€ 5.00

Let op! De prijzen verschillen per dag.

Contact

Stationsplein

Stationsplein

7511JD Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Stationsplein
Stationsplein
7511JD Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245