Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
EXTRA X MAS CONCERT t/m 17 december
Kunst en cultuur, Muziek

EXTRA X-MAS CONCERT

Gezellige kerstborrel met grandioos feest!

Voor de gezelligste kerstborrel van Enschede en omstreken moet je dit jaar in het Muziekcentrum zijn. Zaterdag...

Lees verder

Voor de gezelligste kerstborrel van Enschede en omstreken moet je dit jaar in het Muziekcentrum zijn. Zaterdagavond 17 december kun je daar met collega’s, vrienden, familie of je partner terecht voor een grandioos muzikaal feest, dat je gegarandeerd in kerststemming brengt: het EXTRA X-MAS CONCERT.

De eerste gast is bekend. Het is niemand minder dan Henny Thijssen. Welk kerstlied de Enschedese zanger gaat zingen blijft een verrassing.

Nog een week of wat en de Sky Radio’s van deze wereld gooien de eerste kerstnummers weer de ether in. Maar er gaat natuurlijk niets boven een megagezellige kerstborrel om je in de juiste stemming te brengen voor ‘The Most Wonderful Time of the Year’.

“Op het podium knallen we er met vijftig man orkest, zangers, zangeressen en band twintig tot 25 van de grootste kersthits door”, vertelt Jos Pijnappel, die als dirigent min of meer de rol van dj overneemt. Last Christmas, Driving Home for Christmas en Eenzame Kerst van André Hazes, ze komen allemaal voorbij.

“Het is nadrukkelijk geen luisterconcert. De stoelen gaan de zaal uit, bezoekers kunnen lekker biertjes en wijntjes drinken, meezingen, een dansje maken of gewoon gezellig kletsen." De Grote Zaal van het Muziekcentrum wordt voor deze gelegenheid natuurlijk aangekleed in kerstsfeer. “Maar dan wel een heel klein beetje over the top”, zegt Pijnappel.

De muzikale kerstborrel met het Wilmink Projectorkest begint om 22.00 uur. “Dus mensen die eerst met collega’s of vrienden uit eten willen, kunnen nog mooi aansluiten. Of je gaat na deze borrel in het Muziekcentrum nog even de stad in. Het is maar wat jou past."

Waar je ook voor kiest, het EXTRA X-MAS CONCERT, daar moet je bij zijn.

Wanneer

za 17 dec. 2022 t/m za 17 dec. 2022 17 december vanaf 22:00

Prijzen
Entree€ 27.50
Locatie

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511 EK Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede
Noorderhagen 27
7511 EK Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245