Dsc 0658 2382 1551868165 5 t/m 8 september
Evenement, Kunst & cultuur

GOGBOT 2019

In september vindt de 16e editie van GOGBOT plaats met als thema: Bio the new digital.

Het jaarlijkse multimediafestival duikt dit jaar in de wereld van bio-technologie met exposities, muziek, een ...

Lees verder
Binnenstad
Gratis

Het jaarlijkse multimediafestival duikt dit jaar in de wereld van bio-technologie met exposities, muziek, een symposium en Nederlands grootste showcase van jong talent.

Van 5 tot 8 September vindt in Enschede de 16e editie van GOGBOT festival plaats met als thema: Bio the new digital. Binnen dit thema komen onderwerpen als genetische modificatie, stamceltransplantatie, nano-technologie en gekweekt vlees aan bod. Internationaal beroemde kunstenaars als Agi Haines (UK) en Dmitry Morozov (RU) brengen met hun spraakmakende werken een kijkje in de ethische grensvlakken van deze werelden.

GOGBOT festival
GOGBOT festival is een meerdaags festival rondom multimedia, kunst, muziek en technologie. Sinds 2004 transformeert het festival ieder jaar het centrum van Enschede tot een futuristische audiovisuele happening! GOGBOT’s missie is om een inspirerend platform te bieden voor de meest originele, de meest visionaire en meest avant-gardistische artiesten die vandaag actief zijn. Het onderzoekt de nieuwste technologische ontwikkelingen en roept op tot reflectie, debat en tot een kritische houding op onze leefomgeving. Dit meerdaagse festival rondom multimedia, kunst, muziek en technologie wordt georganiseerd door PLANETART. 

Wanneer

5 t/m 8 september

Prijzen
  • Entree
  • Gratis
Contact

Binnenstad

Oude Markt

7511GA Enschede

Bekijk het programma

Route plannen

Locatiegegevens

1 Binnenstad

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

101