Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Hotel de Graaff van Stadsarchief Enschede t/m 31 oktober
Evenement, Kunst en cultuur

VAN HAAG TOT WAL FESTIVAL

Eerste editie van het Van Haag tot Wal Festival online.

Op de laatste zondag van oktober laten theatermakers, muzikanten en kunstenaars graag zien hoe de verhalen van...

Lees verder
Je eigen woonkamer
13:00
Gratis

Op de laatste zondag van oktober laten theatermakers, muzikanten en kunstenaars graag zien hoe de verhalen van vroeger en nu uit de Enschedese binnenstad hen hebben geïnspireerd.

Het nieuwe Van Haag tot Wal Festival kon vanwege corona in het voorjaar helaas niet doorgaan en ook dit najaar hebben we pech. Maar de organisatoren en de makers gingen niet bij de pakken neerzitten en hebben binnen een week een online festival uit de grond gestampt.

Het nieuwe Van Haag tot Wal Festival is een tweejaarlijks festival in het hart van de Enschedese binnenstad. Theatermakers en muzikanten treden op en kunstenaars exposeren op bekende en onbekende plekken. Het bijzondere daarbij is dat ze zich hebben laten inspireren door de verhalen van vroeger of nu van die betreffende locaties. Wat was er vroeger op die plek? Welke kleurrijke types woonden er? Of wat gebeurt er nu? In korte voorstelling en concerten en in pop up exposities kan het publiek het beleven.

De naam van het festival verwijst naar vroeger én naar nu. Enschede is nooit ommuurd geweest maar had hagen en wallen. En die zijn er nog steeds. Niet fysiek, maar wel in de namen van authentieke straatjes zoals de Zuiderhagen, Noorderhagen en de Walstraat.

Het festival zou met 25 voorstellingen plus activiteiten op zaterdag 31 oktober plaatsvinden op dertien verschillende locaties in de binnenstad van Enschede. Hiervan zijn 17 acts online via de website te zien vanaf 31 oktober 13.00 uur.

Wanneer

31 oktober vanaf 13:00

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Je eigen woonkamer

Website evenement

Bekijk het programma

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer