20160612 093 A1360 9 juni 2018 - 10 juni 2018
Kunst & cultuur, Evenement

KUNST IN HET VOLKSPARK

Kunst op niveau en voor iedereen gratis toegankelijk!

25 jaar Kunst in het Volkspark, dit jaar in het teken van musicals. Geniet van kunst, muziek en culinaire verr...

Lees verder
20:00 - 23:45
Gratis

25 jaar Kunst in het Volkspark, dit jaar in het teken van musicals. Geniet van kunst, muziek en culinaire verrassingen.

Dit jaar viert Kunst in het Volkspark haar 25-jarig jubileum. Dit jaar is het thema ''verbinding''. De artiesten van de optredens tijdens Kunst in het Volkspark zijn musicalsterren die zowel in Nederland als Duitsland bekendheid hebben gekregen met hun rollen in de grootste musicals. Hiermee wordt duidelijk de verbinding gemaakt tussen Nederland en Duitsland het centrale thema van Kunst in het Volkspark. Muziek is de verbindende factor, taal speelt hierin geen rol en de musicalnummers zullen in verschillende talen gezongen worden.

Zaterdag 9 juni
De zaterdag staat in het teken van musicals. Zaterdagavond zal er vanaf 20:00 midden in het Volkspark een groots musicalspektakel plaatsvinden. Met optredens van o.a. Joke de Kruijf, Maike Boerdam, Martin van der Starre, Marjolein Teepen, Sophia Wezer, Milan van Weelden en Rosalie de Jong. Ook zal de lokale musicalvereniging Studio65 niet ontbreken en zullen ook zij een aantal musicalnummer vertolken. 

Er zullen nummers ten gehore worden gebracht uit bekende musicals als The Phantom of the Opera, Jesus Christ Superstar, Elisabeth, Tarzan en Evita. Verder hits uit We Will Rock You, Grease, On Your Feet en Mamma Mia. Naast deze onvergetelijke klassiekers zullen er ook verrassende nummers te horen zijn uit nieuwe musicals als SOOF en STORK!.

Zondag 10 juni
Op zondag is er de bekende expositie van kunstenaars, met muziek en culinaire verrassingen. Met meer dan 165 internationale kunstenaars, een galerieplein en kunststraatje. Ook zijn er optredens van de Nederlandse Reisopera, het Orkest van het Oosten en het Twents Jeugd Symfonie Orkest. Daarnaast is er live muziek op het WAK-podium, SISO-podium en op het Stage X podium. Kom heerlijk struinen langs alle verrassende kunstobjecten en geniet van de muziek.

Wanneer

zaterdag 9 juni 2018 | 20:00 - 23:45

zondag 10 juni 2018 | 10:00 - 17:00

  • Entreeprijs
  • Gratis
Contact

Volkspark

Volksparksingel/Parkweg

7513CN Enschede

Complete programma

Route plannen

Locatiegegevens

1 Volkspark

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

296