Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Logo mooiste liedjes 25 februari
Kunst en cultuur, Digitaal

MOOISTE LIEDJES LIVESTREAM

Een unieke muzikale ervaring rond vier singer-songwriters.

Mooiste Liedjes is een avond waar vier artiesten hun eigen liedjes laten horen. Dit doen zij solo of in een kl...

Lees verder
Je eigen woonkamer
20:30
Gratis

Mooiste Liedjes is een avond waar vier artiesten hun eigen liedjes laten horen. Dit doen zij solo of in een kleine bezetting.

Elke editie biedt een podium aan mensen die elk op een verschillend punt in hun ontwikkeling/carrière zijn, en brengt zo amateurs en (semi-) professionals bij elkaar.

Mooiste Liedjes is geen wedstrijd waarbij de deelnemers prijzen kunnen winnen. Als er al sprake is van winnaars zijn dat de luisteraars die kunnen genieten van liedjes zonder opsmuk. De artiesten mogen hun prijs – het applaus – na ieder liedje in ontvangst nemen.

Door de intieme setting komt de artiest zo dichtbij dat het publiek hem of haar bijna kan aanraken. Ieder woord wordt verstaan, iedere toon wordt gehoord. Verhalen worden verteld en emoties gedeeld. Het luisteren naar een liedje wordt daardoor veel meer dan luisteren alleen.

Bij Mooiste Liedjes staan de liedjes centraal. Zij vormen een brug tussen artiest en publiek en zorgen daardoor voor een unieke ervaring.

Livestream

In verband met de coronapandemie wordt er op 25 februari een livestream georganiseerd door Concordia. Er geldt vrije toegang voor deze unieke muzikale avond.

Wanneer

25 februari vanaf 20:30

Met uitzondering op
donderdag 31 december 2020

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Je eigen woonkamer

Website evenement

Bekijk de livestream

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer