Popronde 2248 1550505326 15 november
Evenement, Muziek

POPRONDE

Opkomende Nederlandse bands en artiesten treden op tijdens dit landelijk reizend festival.

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaa...

Lees verder
Binnenstad
13:30 - 00:30
Gratis

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land.

In 2019 strijkt Popronde neer in 41 steden. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op. Op 15 november komt het festival naar Enschede! De Popronde is gratis toegankelijk.

De Popronde is voor (nog) onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen. De programmering is niet gebonden aan een muziekstijl en geeft een overzicht van wat op live muziekgebied - buiten de mainstream om - in Nederland gebeurt. Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum 'n bass, van rock tot blues, bijna elk genre is vertegenwoordigd. Jaarlijks worden +/- 140 bands uit de circa 1300 aanmeldingen geselecteerd. De Popronde is een showcasefestival en bevat zeker geen wedstrijdelement!

Popronde in Enschede
Ook dit jaar doet de Popronde Enschede aan. Duidelijk is dat de meest talentvolle acts naar onze stad zullen komen, en zo in de voetsporen treden van Kensington / Dotan / De Staat / Blaudzun / Lucas Hamming / Sue the Night / Haevn / Rondé / Jeangu Macoory en vele anderen die in het verleden deelnamen aan de Popronde, voor ze doorbraken bij het grote publiek.

Wanneer

15 november van 13:30 tot 00:30

Prijzen
  • Entree
  • Gratis
Contact

Binnenstad

Oude Markt

7511GA Enschede

www.popronde.nl

Bekijk het programma

Route plannen

Locatiegegevens

1 Binnenstad

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

86