Saxion Technology Day2 1485 1538637174 6 oktober 2018
, Evenement

SAXION TECHNOLOGY DAY

Jong en oud kan meedoen met proefjes, experimenten en workshops en zo ontdekken hoe technologische toepassingen de wereld blijven innoveren en verbeteren.

Een dag waarbij iedereen meer kan ontdekken over technologie.

Lees verder
11:00 - 16:00
Gratis

Een dag waarbij iedereen meer kan ontdekken over technologie.

Technologie en innovatie zelf ervaren

Iedereen kan de boeiende wereld van moderne technologie zelf ervaren: maak kennis met het ziekenhuis van de toekomst, ga aan de slag in het Saxion proeflab met biomedische, forensische of scheikunde experimenten, verken met een VR-bril de virtuele wereld, leer programmeren of bouw op een duurzame manier je eigen huis. Ook zijn er LEGO workshops te volgen. De Technology Day is een ontdekkingstocht door de wereld van nu en de toekomst, die vol technische vernieuwingen zit.

 Weekend van de Wetenschap

De Technology Day vindt plaats tijdens het Weekend van de Wetenschap. Dit evenement is het landelijke podium van de toekomst. Op 6 en 7 oktober gaat Nederland op bezoek bij bedrijven, instituten, universiteiten, hogescholen,  instellingen en musea om live wetenschap en technologie te beleven.

 Technology Day en Programma Bètatechniek van Saxion

Programma Bètatechniek Saxion houdt zich bezig met instroom, doorstroom en uitstroom van goed opgeleide bètatechnische studenten. Deze inspanningen dragen bij aan de doelstellingen van Techniekpact Twente, Techniekpact Stedendriehoek, het Masterplan Bèta en Techniek en de Human Capital agenda’s voor de ontwikkeling van de Nederlandse economie. Alle activiteiten tijdens de Saxion Technology zijn gratis. Het volledige programma is te vinden op www.saxion.nl/technologyday.

Wanneer

Prijzen
  • Entree
  • Gratis
Contact

Hogeschool Saxion

M. H. Tromplaan 28

7513 AB Enschede

088 019 8888

Website Saxion

Route plannen

Locatiegegevens

1 Hogeschool Saxion