Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Streetsoccer festival Enschede 26 maart
Actief, Kinderen

STREET SPORT FESTIVAL

Sportief festival op het van Heekplein.

Op deze zondag is er een tof sporttoernooi op H.J. van Heekplein.

Lees verder
11:00 - 17:00
Gratis

Op deze zondag is er een tof sporttoernooi op H.J. van Heekplein.

Er is een basketbal, panna knock out en street soccer toernooi, waarbij meerdere teams tegen elkaar zullen uitkomen. Ook is er een DJ die voor de nodige beats zal zorgen en het energieniveau hoog zal houden. Tussen 11:00 en 17:00 uur zijn alle toernooien te aanschouwen en kun je de teams aanmoedigen. Mocht je zelf mee willen doen? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

  • Basketbal: 3x3, categorieën O14, O18 en 18+ mannen/vrouwen. Opgeven kan via deze link.
  • Panna Knock Out: In duels wordt er gestreden om het Enschedese kampioenschap. De kampioen gaat naar het Nederlands kampioenschap. Categorieën O12, O15, 16+ en meisjes. Opgeven kan ter plaatse.
  • Street Soccer: 4 tegen 4. Winnaar gaat door naar de regiofinale van de Streetwise Cup. Het toernooi wordt gespeeld in twee rondes en twee categorieën: jongens/meisjes O13, jongens/meisjes O15. Opgeven kan via deze link.

Daarnaast is er natuurlijk het foodplein waar je heerlijke hapjes kunt scoren, de curiosamarkt en voor de kleintjes zijn er leuke attracties op het kidsplein. Shoppen kan van 12:00 - 17:00 in de vele winkels die Enschede rijk is. Ook zijn de cafés en restaurantjes open op de Oude Markt rondom de Grote Kerk.

Wanneer

zo 26 mrt. 2023 t/m zo 26 mrt. 2023 26 maart van 11:00 tot 17:00

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

H.J. van Heekplein

H.J. van Heekplein

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 H.J. van Heekplein
H.J. van Heekplein
Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden