Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Symphonic Broadway Enschede
      8 juli
Muziek, Evenement

SYMPHONIC BROADWAY

De grootste hits uit de geschiedenis van Broadway uitgevoerd in grote symfonische bezetting.

Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel, de Nederlandse Reisopera en Consensus Vocalis organiseren een unie...

Lees verder
21:00
Gratis

Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel, de Nederlandse Reisopera en Consensus Vocalis organiseren een uniek concert op de Oude Markt.

De beroemdste songs uit West Side Story, The Sound of Music, Cats en Les Misérables worden ten gehore gebracht onder leiding van dirigent Ivan Meylemans.

De grootste hits uit de geschiedenis van Broadway uitgevoerd in grote symfonische bezetting. Gezongen door een all-star cast met onder andere Edsilia Rombley, Lilian Farahani en Freek Bartels. Zorg ervoor dat je er op 8 juli vanaf 21:00 uur op de Oude Markt in Enschede bij bent. Het wordt een verrassende avond met veel herkenbare muziek. Een genot voor je gehoor. Met dit gratis toegankelijke en heerlijk vrolijke concert wordt een muzikale zomer in Enschede ingeluid.

Er zijn ruim 400 gratis zitplekken. Het is niet mogelijk om deze te reserveren, wees er daarom op tijd bij. Daarnaast is een beperkt aantal tafels beschikbaar inclusief een speciaal Broadway arrangement van restaurant Novi. Het arrangement bevat heerlijke Italiaanse lekkernijen en bijpassende wijn. Kijk hier voor meer informatie.

Je kunt natuurlijk ook gewoon staand komen kijken!

Wanneer

8 juli vanaf 21:00

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Oude Markt

Oude Markt 1

7511 GA Enschede

Route plannen

Locatiegegevens

1 Oude Markt
Oude Markt 1
7511 GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden