Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Typhoon Enschede t/m 8 juli
Muziek

TYPHOON

Typhoon met band in Enschede!

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gespr...

Lees verder
20:30
35.50

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft.

Typhoon (Glenn de Randamie, 1984) is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie.

Waar of hoe je zijn muziek ook luistert, Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. Zijn muziek is een viering van het mens - zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde. Zijn derde album Lichthuis, opvolger van het uiterst succesvolle Lobi Da Basi, is een persoonlijke reis met universele waarden. "Een plek die geen angst kent en niets meer vraagt dan te zijn wie we zijn op dit moment vandaag.” Samen met zijn ijzersterke live band viert Typhoon de muziek, het leven en de liefde op 8 juli in Enschede!

Wanneer

vr 8 jul. 2022 t/m vr 8 jul. 2022 8 juli vanaf 20:30

Prijzen
Regulier€ 35.50
Avondkassa€ 38.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245