Actief
Evenementen

Tijdens de UrbanCityRun053 ontdek je Enschede op een geheel nieuwe manier.

Deze run is buitengewoon op verschillende manieren. Geen afgesloten rechte wegen, maar juist een ontdekkingsloop van 5 of 7,5 kilometer, dwars door en langs charmante straatjes, gebouwen en theaters. Langs het traject en binnenin de gebouwen wachten unieke momenten die enkel deelnemers kunnen beleven. Het is geen competitie en er wordt geen tijd bijgehouden. Na de run is er volop gelegenheid om gezellig samen te eten, drinken en ervaringen te delen.

De hele binnenstad is al getransformeerd in een betoverend winter wonderland. Dus trek je hardloopschoenen aan en geniet van de sprankelende lichtdecoraties, de versierde etalages en de opgewekte sfeer. Vergeet niet je camera en/of telefoon mee te nemen om mooie foto's en selfies te maken onderweg en bij alle hotspots.

Belangrijke Informatie

De starttijd voor de 5km is 10:00 uur en de starttijd voor de 7,5 km is om 10:10 uur. Zowel de start als de finish is bij de Performance Factory. Alle deelnemers ontvangen het unieke UrbanCityRun053 Runningshirt. Om deel te kunnen nemen aan de parcours moet je de Runningshirt dragen. Het is namelijk je startbewijs. De Runningshirt zijn af te halen op de volgende momenten bij de Performance Factory:

  • Vrijdag 8 december 16:00 - 19:00 uur;
  • Zaterdag 9 december 9:00 - 12:00 uur;
  • Zondag 10 december 8:30 - 10:00 uur.

De locatie

Binnenstad Oude Markt 7511GA Enschede Bekijk locatie Route naar locatie