Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Vintage Kilo Sale
      19 november en 20 november
Evenement

VINTAGE KILO SALE

Throwback Classics is terug!

Throwback Classics komt na het succes van de eerste editie terug naar de Grote Kerk met de Vintage Kilo Sale. ...

Lees verder
12:00 - 19:00
3.00

Throwback Classics komt na het succes van de eerste editie terug naar de Grote Kerk met de Vintage Kilo Sale. Hier reken jij je nieuwe vintage pareltjes af per kilo, NIET per stuk!

KERSVERS MERK ASSORTIMENT

Met ook dit keer meer dan 3.000 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben ze voor ieder wat wils. Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen tijdens de vroege tijdsloten pareltjes vind. Ze zijn het hele weekend druk bezig om constant nieuwe pareltjes bij te hangen. Zo krijg je ook in latere tijdslot een compleet fresh assortiment. Ze hanteren 2 verschillende prijs categorieen: €25,- per kg en €30,- per kg. Wat krijg je hiervoor? Heel veel top kwaliteit vintage merkkleding en nog meer klassiekers!

RESERVUUR NU JE TICKETS

Om een duidelijk beeld te geven hoeveel bezoekers ze kunnen verwachten vraagt Vintage Kilo Sale je om online een ticket te reserveren voor een van de tijdsloten. Zo kunnen ze voorkomen dat er een ongelofelijk lange rij ontstaat! Tickets zijn nu online te reserveren voor maar €3,- p.p. Ben er snel bij want er zijn een beperkt aantal tickets per tijdslot.

IEDER WEEKEND KANS OP GRATIS SHOPPEN

Ieder weekend van de Vintage Kilo Sale verloten ze één keer een aankoopbedrag terug! Je hoort het goed, je maakt kans om gratis te shoppen tijdens de Kilo Sale. Zorg dat je ze volgt op Instagram en vraag tijdens het afrekenen wat je moet doen om kans te maken.

Voor alle updates aangaande de Vintage Kilo Sale Event volg Throwback Classics op IG @throwbackclassics.vintage en houdt hun stories goed in de gaten.

Tot snel!

Wanneer

za 19 nov. 2022 t/m zo 20 nov. 2022 t/m 20 november van 12:00 tot 19:00

Ook op
zondag 20 november 2022 van 10:00 tot 17:00

Prijzen
Entree€ 3.00

Reserveren is wel nodig.

Locatie

Grote Kerk

Oude Markt 31

7511GB Enschede

Website evenement

Reserveer een tijdslot

Route plannen

Locatiegegevens

1 Grote Kerk
Oude Markt 31
7511GB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245