Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Zomer offensief Enschede 16 juni
Muziek, Kunst en cultuur

ZOMEROFFENSIEF

De zomertemperaturen zijn gemeten, het is tijd voor het Zomeroffensief met 3 verschillende acts.

Ieder seizoen presenteert Metropool in Enschede het Offensief. Een showcase met 4 acts bij wie zij vol overtui...

Lees verder
20:30
6.25

Ieder seizoen presenteert Metropool in Enschede het Offensief. Een showcase met 4 acts bij wie zij vol overtuiging kunnen zeggen: Dit moet je zien!

Op elk Offensief spelen drie acts met potentie en ambitie die klaar zijn voor een volgende stap. Elke act die deelneemt aan een winter-, lente-, zomer- of herfstoffensief kan in de drie maanden voorafgaand aan de grote avond gebruik maken van meerdere faciliteiten en diensten die Metropool en haar netwerk kan bieden.

Het resultaat van de inspanningen van de deelnemende acts zie je op 16 juni op het Zomeroffensief in Enschede. De komende tijd stellen we Ilerion, Maris Mae en Silke Veld nog wat uitgebreider aan je voor maar hieronder kan je al horen wat ze te bieden hebben.

Ilerion
Hard gaan en nekpijn. Ilerion is een driekoppige rock/metalformatie waarbij de roots in Twente liggen. Verwacht een bak herrie, dikke moshpits en een balls to the wallshow. Inspiratie halen ze bij bands als Periphery, Architects en Bring Me The Horizon.Daarnaast weten ze met orkestrale en elektronische invloeden een brede, kleurrijke en bombastische sound neer te zetten. Het recente "Reintegration Program" in de Koepelgevangenis van Arnhem laat zien dat de band in staat is een bijzondere experience te creëren, waarbij het verhaal van een gedetineerde via een show wordt vormgegeven. -WAARSCHUWING- De zanger kan nog wel eens op je nek springen.Maris Mae
Maris Mae is een 22-jarige singer-songwriter uit het westen van Nederland. Ze maak tcountry en folkymuziek met een vleugje pop. Als kind hield ze al van verhalen schrijven en heeft dit later ontwikkeld tot songwriting.Geïnspireerd door bijvoorbeeld Ilse DeLange en de harmonieuze folkpop vanThe Staves.Haar debuutsingle ‘Heartfull of Dreams’ is in september 2021 uitgekomenen, medio 2022 wil ze haar debuut EP gaan releasen die ze wil gaan opnemen in Nashville.Silke Veld
Silke Veld is een 22-jarige, Nederlandstalige singer-songwriter. Haar liefde voor muziek begon nadat Silke als 9-jarig meisje had besloten dat ze profvoetballer wilde worden. Dit bleek niet haar sterkste kant, en na vele botbreuken pakte haar moeder haar voetbal af. Silke moest dus op zoek naar een nieuwe hobby en begon met zingen, later gevolgd door songwriting. Silkes muziek heeft een poëtische, melancholische sfeer en gaat over alle normale en minder normale dingen in haar leven waar ze iets bij voelt; over de wereld, liefde, verlangens, haar kijk op de mens, en hun kijk op haar. Dit alles brengt ze samen met haar band tot leven.

Wanneer

do 16 jun. 2022 t/m do 16 jun. 2022 16 juni vanaf 20:30

Prijzen
Entree voorverkoop€ 6.25
Avondkassa€ 7.50
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245