Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Zomer offensief web 35hxgayugw t/m 7 juni
Muziek

ZOMEROFFENSIEF

Een showcase met vier verschillende acts!

Ieder seizoen presenteert Metropool in Enschede het Offensief. Een showcase met 4 acts bij wie zij vol overtui...

Lees verder
20:30
625.00

Ieder seizoen presenteert Metropool in Enschede het Offensief. Een showcase met 4 acts bij wie zij vol overtuiging kunnen zeggen: Dit moet je zien!

De zomertemperaturen zijn gemeten, het is tijd voor het Zomeroffensief. Met trots presenteert Metropool:

Vault
Vault is gevormd met de gedachte om je alledaagse popsong om te vormen, tot iets wat helemaal op zichzelf staat. Wanneer je naar Vault luistert, wordt er van je gevraagd om kritisch naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Elk nummer lijkt een nieuw muzikaal canvas gevuld met totaal verschillende kleuren, maar toch hoor je door alle muziek heen, dat het één geheel is. Beïnvloed door moderne progressieve rock & classic rock, Vault klinkt als een frisse mengeling van bekende bands uit het genre zoals; Steven Wilson, Opeth, Riverside & Porcupine Tree. Wat het extra bijzonder maakt is dat dit tevens het afstudeerproject wordt van Maico! Daarom heeft hij ook een woordje opgeschreven:

“Aan alles komt een einde, en zo ook aan mijn veel te lang durende studie aan het ArtEZ Conservatorium. Met veel leermomenten in de spreekwoordelijke buidel, trek ik erop uit om te gaan overleven in de grote mensen wereld. Kom samen met mij deze ontgroening vieren in de vorm van een epische afsluiter, met mijn grote trots van het afgelopen jaar; Vault. Met deze mannen heb ik mijn muzikale fantasieën werkelijkheid mogen zien worden, en dit willen we graag allemaal met jullie delen! In een driekwartier durende set neem ik jullie op sleeptouw door mijn gedachtegoed en onze gezamenlijke ontwikkeling. Vrijdag 7 Juni word een mooie dag, en ik hoop jullie daar te zien!”

Druiprek
Druiprek is een act met analoge synthesizers. Opgericht door mannen met een alternative rock achtergrond. Ze maken house/rave gecombineerd met mysterieuze, obscure samples. Ben je de ene keer in de jaren 90 sferen met harde tr- 909 beats, beland je vervolgens in de trance rock met een tapsolo die van Yngwie Malmsteen had kunnen zijn.

Bella Luna
De Filipijns Duitse Isabella vormd samen met de Nederlandse Joachim Brandenburg het productieve duo achter Bella Luna. Samen weten zij de magie in nuances naar voren te brengen. De warme, zwoele en sexy stem van Isabella, gecombineerd met Joachim's donkere golf van zachte beats, sou-sclicing synths en ambiend soundcapes creëren samen een prachtig nieuw geluid dat elextronisch maar toch ook melodisch organisch is.

ZEHRA
Elektronische rave-pop uit het oosten van Nederland, dat is dus hier van weg. De unieke uitkomst van 4 gedreven muzikanten uit Noord-, Oost-, Zuid en West-Nederland. De sound roept beelden op van de typische trainingspakken die werden gedragen bij de feesten van de Britse underground in de jaren 90. De muziek van ZEHRA blijft dagenlang in je hoofd zitten. Een ervaring waar de bas door je lichaam dreunt, de beats je om de oren slaan en het stemgeluid je meeneemt naar een andere wereld, maar dan echt! Dat doet ZEHRA.


Wanneer

7 juni vanaf 20:30

Prijzen
Entree voorverkoop€ 625.00
Entree avondkassa€ 750.00
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245