Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Artez Enschede

ARTEZ CONSERVATORIUM

Het ArtEZ Conservatorium in Enschede is een van de grootste conservatoria van Nederland.

Het ArtEZ Conservatorium in Enschede is met ruim 800 studenten en 250 docenten een van de grootste conservator...

Lees verder
Van Essengaarde 10

Het ArtEZ Conservatorium in Enschede is met ruim 800 studenten en 250 docenten een van de grootste conservatoria van Nederland.

Het conservatorium is gevestigd in Arnhem, Enschede en Zwolle. De opleidingen en faciliteiten zijn op iedere locatie van zeer hoge kwaliteit. Wel zijn er onderling kleine verschillen, bijvoorbeeld in het aanbod van hoofdvakken.

Door de verdeling van het conservatorium over drie locaties, heb je veel persoonlijke aandacht. Studenten en docenten kennen elkaar. Tegelijkertijd profiteer je volop van de faciliteiten en mogelijkheden van een groot conservatorium. Denk aan het grote aantal masterclasses van (inter)nationale gastdocenten en het samen musiceren met studenten van andere locaties in een band of orkest.

Doordat het conservatorium deel uitmaakt van ArtEZ hogeschool voor de kunsten zijn er veel mogelijkheden voor interdisciplinaire projecten, zoals gezamenlijke voorstellingen en muziekvideo's. Je ontmoet studenten van andere kunstdisciplines. Dat verbreedt jouw horizon en werkt inspirerend.

Openingstijden

Contact

ArtEZ Conservatorium

Van Essengaarde 10

7511PN Enschede

+31 53 4828130

www.artez.nl

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 ArtEZ Conservatorium
Van Essengaarde 10
7511PN Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Irenegarage
Van Lochemstraat 9
7511 EG Enschede

420
Artez Enschede
Artez Enschede