Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Zessprong Enschede

ATELIERGEBOUW DE ZESSPRONG

In Ateliergebouw de Zessprong in Roombeek worden de ateliers bevolkt door verschillende kunstenaars.

Er is een goede mix tussen nieuwe aanwas en oude garde ontstaan en de diversiteit aan kunstvormen is groot.

Lees verder
Kottendijk 110B

Er is een goede mix tussen nieuwe aanwas en oude garde ontstaan en de diversiteit aan kunstvormen is groot.

In het gebouw van de 6Sprong bevinden zich een 19-tal atelierruimtes, die in een aantal gevallen worden gedeeld. De kunstenaars krijgen op deze wijze de mogelijkheid om hun creatief ondernemerschap naar eigen inzicht en wensen in te vullen. Door de diversiteit van disciplines bestaat de mogelijkheid tot kruisbestuiving. De nadruk ligt op beeldende kunst, maar sluit andere disciplines op het gebied van kunst niet uit: de 6 Sprong biedt momenteel ook ruimte aan schrijvers, designers, componisten en keramisten. Kunst in de breedste zin van het woord, waarin tevens de mogelijkheid bestaat om elkaar te versterken en aan te vullen.

Er worden schilderijen, beeldhouwwerken, textiel, grafiek, keramiek en installaties gemaakt. In de ateliers van de Zessprong aan de Roombeek is een positieve atmosfeer. Dit is te merken aan de uiteenlopende activiteiten.

Voor geïnteresseerden in het volgen van een cursus of workshop kunt u bij de individuele kunstenaars terecht. Door een selecte groep kunstenaars in de 6 Sprong worden cursussen en workshops binnen verschillende disciplines gegeven. Zij streven ernaar geen trucjes toe te passen en verwarren kunst niet met entertainment.

Contact

Ateliergebouw de Zessprong

Kottendijk 110B

7522 BV Enschede

www.6sprong.nl

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Ateliergebouw de Zessprong
Kottendijk 110B
7522 BV Enschede

Zessprong enschede
Fionarworkshop Zessprong Enschede
Zessprong Enschede1
Atelier Femke Zessprong Enschede