Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
6 Sprong

ATELIERGEBOUW DE 6SPRONG

Sinds 2019 beheert stichting ‘6Sprong aan de Roombeek’ het gebouw dat vroeger de openluchtschool aan de Kottendijk was.

In het gebouw bevinden zich in totaal 19 ateliers die voornamelijk gehuurd worden door beeldend kunstenaars. M...

Lees verder
Kottendijk 110B

In het gebouw bevinden zich in totaal 19 ateliers die voornamelijk gehuurd worden door beeldend kunstenaars. Maar ook schrijvers, designers, muzikanten en keramisten hebben hun plek gevonden in de 6sprong.


Een aantal kunstenaars biedt verschillende workshops en cursussen aan. De 6sprong is goed te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie over de aangeboden cursussen vindt je in de agenda op de website van de 6Sprong. Sommige kunstenaars werken ook in opdracht. Voor een speciaal voor jou gemaakt kunstwerk, ontworpen gebruiksvoorwerp of ontwikkeld lessenpakket kun je eens een kijkje nemen op
de afdeling 'aanbod' op de website website. Regelmatig wordt het gebouw opengesteld voor open dagen, ateliervoorstellingen of worden er bijzondere manifestaties georganiseerd. Een aantal hiervan kun je vinden onder het kopje 'projecten' op de website.

Startende kunstenaars kunnen eventueel een atelierruimte delen om kosten te besparen. Als er een atelierruimte vrijkomt wordt dit gemeld op de website kunstnonstop.nl en op Facebook. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg dan de pagina op Facebook.

Openingstijden

Contact

Ateliergebouw de 6Sprong

Kottendijk 110B

7522 BV Enschede

[email protected]

Website

Route plannen

Locatiegegevens

1 Ateliergebouw de 6Sprong
Kottendijk 110B
7522 BV Enschede

Zessprong enschede
Fionarworkshop Zessprong Enschede
Zessprong Enschede1
Atelier Femke Zessprong Enschede