In het gebouw bevinden zich in totaal 19 ateliers die voornamelijk gehuurd worden door beeldend kunstenaars. Maar ook schrijvers, designers, muzikanten en keramisten hebben hun plek gevonden in de 6sprong.

Een aantal kunstenaars biedt verschillende workshops en cursussen aan. De 6sprong is goed te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie over de aangeboden cursussen vindt je in de agenda op de website van de 6Sprong. Sommige kunstenaars werken ook in opdracht. Voor een speciaal voor jou gemaakt kunstwerk, ontworpen gebruiksvoorwerp of ontwikkeld lessenpakket kun je eens een kijkje nemen op
de afdeling 'aanbod' op de website website. Regelmatig wordt het gebouw opengesteld voor open dagen, ateliervoorstellingen of worden er bijzondere manifestaties georganiseerd. Een aantal hiervan kun je vinden onder het kopje 'projecten' op de website.

Startende kunstenaars kunnen eventueel een atelierruimte delen om kosten te besparen. Als er een atelierruimte vrijkomt wordt dit gemeld op de website en op Facebook. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg dan de pagina's.

De locatie

Ateliergebouw de 6Sprong Kottendijk 110B 7522 BV Enschede Route naar locatie