Het gaat om werk van professionele kunstenaars en acht tentoonstellingen per jaar, bij voorkeur in een combinatie van een beeldend kunstenaar en een sieraadontwerper.

Daarnaast is er een uitgebreide stock van schilderijen, gemengde technieken, grafiek en sieraden. Galerie Beeld & Aambeeld is regelmatig initiator of deelnemer bij grootschalige projecten en organiseert tentoonstellingen op andere locaties, in binnen- en buitenland.

Ook kunnen bedrijven en particulieren in de galerie terecht voor adviezen over collectioneren, restaureren, relatiegeschenken, inlijsten en ophangen van kunst.

De werken van de sieraden-kunstenaars vertonen sterke staaltjes van echte edelsmeedkunst: eigentijdse, zeer bijzondere ontwerpen, uitgevoerd in edele metalen of combinaties van edele en onedele materialen. Om deze kunst extra onder de aandacht te brengen, wordt eens per jaar een tentoonstelling gemaakt die geheel is gewijd aan het sieraad. De maand december is inmiddels traditioneel de sieradenmaand.

Liefs uit Enschede – Beeld & Aambeeld

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Uiteraard kan het Liefs uit Enschede team niet om Galerie Beeld & Aambeeld heen. Al sinds 1979 gevestigd in de Walstraat! Voor galeriehouder Karel Betman, geboren en getogen Enschedeër, is de galerie zijn lievelingsplek. Een fijne plek die vol staat met mooie kunst!

De locatie

Beeld & Aambeeld Walstraat 13 7511GE Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek