Al meer dan 30 jaar een goede mix van merken samenstellen, dat is de kracht van Biblos. Door steeds de nieuwste trends te volgen kan Biblos alle klanten elk seizoen weer van de beste en nieuwste persoonlijke adviezen voorzien.

In 1987 start Karin Kroonenberg haar damesmodewinkel in hartje Enschede. Het is een drukke periode, want in dat jaar wordt Karin tevens uitgeroepen tot Mrs. Europa. Dit betekent veel pr en publiciteit, dat de winkel Biblos natuurlijk alleen maar ten goede komt. Heden is de winkel gehuisvest in House of Snobs aan de Langestraat: de winkel geniet door de jarenlange ervaring grote regionale bekendheid.

Karin legt veel persoonlijkheid in de winkel door zelf op inkoop te gaan naar het buitenland en aldaar de nieuwste modetrends te spotten. Op deze manier is door de jaren heen een mooie, maar ook unieke mix qua merkenaanbod ontstaan.

Exclusieve merken
Een goede mix van merken samenstellen, dat is de kracht van Biblos. Bij Biblos vind je een uitgebreid aanbod mode, schoenen, tassen en accessoires. Daarnaast worden in met name Italie en Parijs trendy en high-fashion labels ingekocht, zodat Biblos altijd een uniek aanbod kan bieden aan haar klanten. Biblos laat in sommige gevallen bepaalde modellen geheel naar eigen wens aanpassen en samenstellen. Mix & Match is dan ook het toverwoord!

De locatie

Biblos Van Loenshof 27 7511HE Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek