Bij Bistro Dreams kan je lekker eten in een gezellige, knusse sfeer. Dreams is gevestigd aan de pittoreske Walstraat in Enschede. In dit straatje moet je 's avonds een keer geweest zijn!

Dreams is ontstaan doordat de twee eigenaren, Bas Linders & Daniël Haarman, de droom hadden om een eigen horecazaak te starten. De jonge ondernemers kwamen elkaar tegen op de Oude Markt in Enschede. Hier hebben zij twee jaar met elkaar gewerkt als bedrijfsleiders in de horeca.

Bistro Dreams is gevestigd in het voormalige pand van Hans & Heinz. Dreams staat niet alleen voor de droom die zij hebben waargemaakt, maar biedt ook de kans aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze jongeren, met bijvoorbeeld problemen met lezen of schrijven, worden begeleid en ondersteund en kunnen zo hun diploma halen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Bistro Dreams dan ook hoog in het vaandel.

Bistro Dreams wil voor haar gasten graag een huiskamer gevoel creëren. De inrichting van de bistro is gezellig en eigentijds.

Bistro Dreams is 7 dagen per week geopend voor lunch & diner waar de Bites een hoofdrol spelen. Bites zijn gerechten die groter zijn dan tapas en iets kleiner dan een voorgerecht, erg geschikt om te combineren of te delen. Ook voor een high-wine of een verrassingsdiner van de chef kun je bij Bistro Dreams terecht.

High Wine
Bij Bistro Dreams kun je genieten van een standaard High Wine, drie glazen wijn met verschillende hapjes. Of neem de uitgebreide High Wine, met als extra een glas prosecco en een welkomst'bite'.

Enschede Cadeaukaart

Bistro Dreams is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Bistro Dreams

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Maak kennis met Bas & Daniël, eigenaren van Bistro Dreams en échte Enschedeërs. Altijd droomden zij van een eigen zaak in de stad, en nu maken zij ook dromen van anderen waar. Ze geven mensen met afstand tot de arbeidsmarkt namelijk een kans, een kans om lekker te kunnen werken en doen wat ze leuk vinden! Aan de gezellige Walstraat voelen ze zich helemaal op hun plek. En de liefste? In koor antwoorden ze beide ''ons gezin!''.

De locatie

Bistro Dreams Walstraat 5 7511 GE Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek