Bij Shuz by Borchert vind je een prachtige collectie dames- en herenschoenen in het hogere segment.

SHUZ by Borchert weet wat klanten wensen. Als stijlvolle en eigentijdse winkelketen volgt Borchert de mode letterlijk op de voet. Daardoor wisselt de collectie regelmatig.

Trends komen en gaan weer. En die trends signaleert SHUZ by Borchert al in een vroeg stadium op de belangrijkste internationale modebeurzen. Bovendien heeft Borchert uitstekende contacten met toonaangevende schoenfabrikanten. Ook voor de man. Namen als Van Bommel en Van Lier zijn al decennia aan Borchert verbonden. Hoogwaardige merken als deze staan voor de kwaliteit van het assortiment. Vaak zijn modellen exclusief voor SHUZ gemaakt en uitsluitend in hun winkels en webshop verkrijgbaar.

Borchert Schoenen service
Topproducten verdienen topservice. Dat is in de geschiedenis van Borchert altijd al zo geweest. De klant centraal is geen loze slogan, maar sterk verweven in de normen en waarden van de families die achter de naam SHUZ staan. In de afgelopen decennia vonden de families Borchert, Hollants, Kalmeijer, Vollaerts en Theil in de familie Schmit een passende evenknie om hun zorgvuldig opgebouwde familienaam en reputatie voort te zetten. Hun naam is nog steeds als vertrouwd ‘merk’ op de winkelgevel te zien, maar nu als toevoeging op het gezamenlijke SHUZ.

Borchert schoenmode collectie
De met zorg samengestelde collectie in de dertien winkels - vooral verspreid over het westen van Nederland - is in de webshop te vinden. En andersom. Een service die past bij vandaag en morgen. Daarnaast hanteert SHUZ by Borchert nog steeds de vertrouwde normen en waarden die kenmerkend zijn voor een familiebedrijf. Onder meer kennis van zaken, en vooral kennis van de klant. Dat maakt winkelen bij SHUZ extra feestelijk. Ook digitaal. Want voor vragen en advies kun je altijd terecht bij één van de filialen.

De locatie

SHUZ H.J. van Heekplein 18-19 7511HM Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek