Café Vrieler is een van de oudste cafés in Enschede en heeft dan ook een rijke historie.

Voor wie gewoon een potje wil kaarten, een biljartje wil leggen of een partijtje wil darten is het de plek bij uitstek. In het café staan twee biljarttafels en zijn vier dartbanen aanwezig. Wil je een gokje wagen? Dan kun je terecht achter één van de gokkasten.

FC Twente

In 1965 heeft het gesprek tussen de Enschedese Boys en Sportclub Enschede plaatsgevonden bij Vrieler. Hiermee was de oprichting van FC Twente een feit. De kroeg straalt nog steeds de liefde voor FC Twente uit. Niet alleen de verschillende sportattributen binnen of de gedenkplaat aan de buitengevel getuigen hiervan, maar ook worden de voetbalwedstrijden op een groot scherm vol enthousiasme gevolgd.

Zaalverhuur

Partycenter Vrieler verhuurt twee mooie zalen die je naar eigen wensen kunt inrichten. Alles is mogelijk. De grote zaal biedt plaats aan maximaal 500 gasten, met een podium en ruime dansvloer. De kleine zaal op de eerste verdieping heeft een capaciteit van maximaal 80 personen voor de wat kleinere feesten, verjaardagen en vergaderingen. Kijk op de website voor alle mogelijkheden.

Slijterij

Slijterij Vrieler is al jaren een begrip in Enschede. Er is een ruim assortiment (alcoholische) dranken. De slijterij is op maandag en woensdag t/m zaterdag van 13:00-22:00 uur geopend. Dinsdag en zondag zijn ze gesloten.

De locatie

Café Partycentrum Vrieler Brinkstraat 301-303 7541 AR Enschede Route naar locatie