City of Glass is een webshop gespecialiseerd in het leveren van glaskunst en glasobjecten. Elk product uit onze ruime sortering aan glazen objecten leent zich uitstekend voor het geven aan familie, vrienden of zakelijke relaties. Als je dus een origineel geschenk zoekt, waarmee je een blijvende indruk zult achterlaten, dan ben je bij City of Glass aan het juiste adres.

De webshop is gevestigd in Enschede, van waaruit ook de levering plaats zal vinden. Het glaswerk dat je in de webshop ziet, is direct uit voorraad leverbaar. Voor elk object geldt: aanpassing naar jouw specifieke wensen behoort tot de mogelijkheid. Je kunt daarbij denken aan het aanpassen van de grootte of de kleur, bijvoorbeeld dit overeen te laten komen met de kleur van jouw huisstijl of favoriete kleur van de ontvanger van het geschenk.

City of Glass heeft een brede collectie van fraaie glazen objecten: van glasvazen en schalen, tot gedetailleerde kunstwerken. De mondgeblazen Murano objecten uit Venetië vormen een lust voor het oog, maar ook de glascadeaus en kristal uit de Noord Bohemen zijn blikvangers in hun uitgebreide assortiment. Alle objecten van glas zijn met de hand gemaakt.

De locatie

City of Glass Marktstraat 10 7511 GD Enschede Route naar locatie

Parkeren

Parkeer Garage Stationsplein Brammelerdwarsstraat, Binnensingelgebied 6 7511 JD Enschede Route naar parkeerplek