Een ruim aanbod aan gebruikt en nieuw vinyl waar je als muziekliefhebber je hart kunt ophalen.

Niet zomaar een platenzaak, nee hier vind je meer dan platen. Struin door duizenden platen of neem plaats en luister naar allerlei soorten muziek. In de winkel vind je ook accessoires voor hem of haar, kledingitems en kun je gaan zitten voor een drankje.

Liefs uit Enschede - Crash Vinyl & Booze

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Een plek waar muziekliefhebbers samenkomen. Waar je kunt shoppen, maar ook een koffie of biertje kunt drinken aan de bar. Aan de Oude Markt vind je Crash Vinyl & Booze. Marcel Visscher heeft al zijn hele leven een passie voor vinyl. Na een levensveranderende gebeurtenis besluit hij om daar ook echt iets mee te gaan doen. Zijn zaak moest dé platenzaak van Enschede worden, maar ook anders dan anders. En dat is gelukt. Niet alleen vind je ruim 6000 nieuwe en tweedehands lp’s in de winkel, maar ook dames- en herenkleding, sieraden én een bar. Elke week is er nieuwe aanvoer, van bijzondere vintage vondsten tot nummer 1 hits uit de top 40.

Marcel is het liefst bezig met muziek. Klanten helpen bij het zoeken in de bakken of zelf op zoek naar bijzondere used vinyl voor in zijn winkel. Je zult hem ook regelmatig achter de bar vinden, waar hij graag een praatje maakt met zijn gasten. Zijn grootste doel is al bereikt: Crash is een begrip in Enschede en hij gaat elke dag met plezier naar zijn werk. Binnenkort kun je ook online shoppen bij Crash, de webshop is bijna klaar. De winkel zal in het voorjaar vaker open zijn in de avond en er zullen events worden georganiseerd. Op 22 april, Record Store Day, zijn er bijvoorbeeld speciale releases en komen er live bands optreden.

De locatie

Crash Vinyl & Booze Oude Markt 8A 7511 GA Enschede Route naar locatie

Parkeren

Parkeer Garage Stationsplein Brammelerdwarsstraat, Binnensingelgebied 6 7511 JD Enschede Route naar parkeerplek