De Branderie is een sfeervolle en gezellige lunchroom midden in het winkelgebied van Enschede (tegenover de Primark).

Gedreven door passie en liefde voor goede koffie en heerlijk vers eten is dit de plek waar klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De Branderie heeft zo'n 35 zitplaatsen binnen en in de zomer 72 zitplaatsen buiten. Hier kun je genieten van ontbijt, lunch, high tea en borrel. Van verse broodjes, uitsmijters, soep en salades tot een goede bak koffie met huisgemaakt gebak. Voor iedereen is er wat lekkers. Voel je hier thuis bij de open haard, stamtafel of gewoon lekker op de bank.

Liefs uit Enschede – De Branderie

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Jeroen en Nicole zijn vier jaar geleden, met hulp van vrienden en familie, De Branderie begonnen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een mooie plek waar dagelijks mensen komen lunchen of genieten van een kop koffie met een lekker stuk taart erbij. En vanaf begin 2019 kan al het huisgemaakte gebak en koeken ook online worden besteld. Nicole eet tussendoor het liefst haar eigen gemaakte cheesecake. En de lievelingslunch van Jeroen is ‘het broodje van Heek’. Bij het woord ‘liefs’ denken zij aan hun liefde voor lekker eten en goede koffie.

De locatie

De Branderie HJ van Heekplein 35 7511HM Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek