De kleine Bistro is een knusse bistro in Enschede, waar je heerlijk kunt tafelen in een ongedwongen sfeer.

De kleine Bistro streeft naar een gezellige sfeer, een leuke avond en natuurlijk goed eten. Met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ze hebben zowel Twentse als Frans/Nederlandse gerechten. De menukaart en de maandaanbieding sluiten zoveel mogelijk aan op de seizoenen.

Eigenaren Niek (kok) en Lieneke (gastvrouw) hebben samen al heel wat jaren ervaring in de horeca en verwelkomen je graag in hun eigen zaak.

Enschede Cadeaukaart

De kleine Bistro is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – De kleine Bistro

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Sinds kort zijn Lieneke en Niek eigenaar van de Kleine Bistro in de Walstraat. Lieneke is de gastvrouw en Niek staat in de keuken. Geboren en getogen Enschedeërs die van hun stad houden. Ze vinden elkaar het allerliefste, al sinds de eerste ontmoeting in het pannenkoekhuis waar ze allebei werkzaam waren.

De locatie

De kleine Bistro Walstraat 16 7511 GH Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek