De Mini Bar is niet te missen in de binnenstad; afhankelijk van welke kant je komt is De Mini Bar het eerste óf het laatste café dat je tegenkomt. Vanaf het knusse en verwarmde terras kijk je zo een van de gezelligste straatjes van Enschede in.

Ouderwetse gezelligheid, in een modern jasje. Zo kan je De Mini Bar het beste omschrijven. Gezellig borrelen, heerlijk dansen of compleet uit je dak gaan: bij De Mini Bar kan het allemaal.

Borrels & Bites

De Mini Bar schenkt de meest gangbare drankjes, maar geeft er ook een eigen twist aan. De bar staat bekend om haar ruime keuze aan shotjes. Het team maakt de lekkerste combi`s voor je klaar. Ook hebben zij enkele heerlijke cocktails! Daarnaast heeft De Mini Bar het hele jaar door verschillende seizoengsgebonden speciaalbieren van de tap. Een drankje kan niet ontbreken met een hapje en dus staan er ook verschillende bites op de kaart. Probeer ze uit!

Feestlocatie

Op een toplocatie jouw feestje vieren? Of een (bedrijfs)borrel organiseren?

Het gezellige café is uitermate geschikt voor het geven van jouw volgende feest of partij. Door de aanwezigheid van een professionele keuken kan De Mini Bar naast de hapjes en drankjes ook het diner of buffet verzorgen. Wil je liever zelf je eten bereiden? Ook dat is mogelijk! De keuken staat tot je beschikking. Een DJ, decoratie.. De Mini Bar werkt met veel partijen samen dus verwacht een op maat gemaakt feest. Kijk op de website voor meer informatie.

De locatie

De Mini Bar Bolwerkstraat 7 7511 GP Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek