Dit gezellige eetcafé biedt een uitgebreide keus aan uitgebreide gerechten met een knipoog naar de Franse, Italiaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

In december 2004 gingen de deuren open van De Ouwe Compagnie. Sindsdien weten al veel vaste klanten het gezellige eethuis te vinden. Het restaurant is overzichtelijk en warm ingericht en biedt plaats aan honderd gasten. De brede schouw, de plafondhoge kast en de intieme zitjes geven een soort huiskamergevoel. ‘Je thuis voelen' is dan ook heel belangrijk bij De Ouwe Compagnie.

Daghap
Dagelijks serveert De Oude Compagnie een daghap. Kijk op de website om te zien wat er vandaag op het menu staat.

Enschede Cadeaukaart

De Ouwe Compagnie is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – De Ouwe Compagnie

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Vanaf 2014 zitten Karen en Pieter met hun restaurant de Ouwe Compagnie aan de Walstraat. Voor Karen was Enschede toen een stad die veel mogelijkheden en toekomst bood voor een nieuwe ondernemer. De Walstraat is inmiddels een echte bourgondische straat geworden met een rijke keus aan restaurantjes. De allerliefste voor Karen is zijn moeder die ook in Enschede woont. Als ondernemer heb ik het liefst een drukke stad met allerlei activiteiten en evenementen.

De eigenaar en chef van de Ouwe Compagnie met een bordje van Liefs uit Enschede - Uit in Enschede

De locatie

De Ouwe Compagnie Walstraat 39 7511GG Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek