Theatermakerij Enschede, vlakbij het centrum, is een veilig toneelhuis waar kinderen, jongeren en jongvolwassenen bezig kunnen zijn met theater.

Theatermakerij Enschede is een veilig toneelhuis waar kinderen, jongeren en jongvolwassenen bezig kunnen zijn met theater.

De Theatermakerij is een professionele jeugdtheaterschool met een doorlopend aanbod van theater- muziektheater- en musicalcursussen voor iedereen tussen de 6 en 27 jaar. De cursussen worden begeleid door gepassioneerde theatermakers met een afgeronde theateropleiding. Kinderen kunnen beginnen met het volgen van lessen als ze 6 jaar zijn en zich blijven ontwikkelen tot ze eventueel voor een theateropleiding kiezen. Maar ook in andere vervolgopleidingen geldt de opgedane theaterervaring als winst.

Naast het reguliere aanbod bied de Theatermakerij diverse trajecten en activiteiten aan in het kader van talentontwikkeling. Voor deze projecten en activiteiten wordt nauw samengewerkt met verschillende Culturele ondernemers, theaters en instellingen. De Theatermakerij onderneemt, bedenkt, werkt samen, initieert en groeit.

De locatie

De Theatermakerij Hoge Bothofstraat 39-U 7511 ZA Enschede Route naar locatie

Parkeren

Bothofterrein Hoge Bothofstraat, Binnensingelgebied 45 7511 ZA Enschede Route naar parkeerplek