Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
zangwerkplaats enschede

ZANGWERKPLAATS

De Zangwerkplaats is voor iedereen, of je nou kunt zingen of niet.

Iedereen is welkom. De workshops vinden om de week op dinsdag plaats.

Lees verder
Kottendijk 110b

Iedereen is welkom. De workshops vinden om de week op dinsdag plaats.

De tweewekelijkse zangavonden zijn bedoelt voor iedereen die graag zingt, maar geen zin heeft om steeds weer dezelfde partijen in te oefenen en/of die niet vast wil zitten aan wekelijkse zangavond.
Het is mogelijk om maar een enkele keer mee te doen, doordat er geen vaste zangpartijen worden ingestudeerd.

Janina Stopperka, zangcoach, koordirigente en tevens zangeres (Jazz, Wereldmuziek, Duitse Chansons), daagt je uit, om je creatief vermogen in het zingen te gebruiken. Het basisrepertoire van deze avondworkshop vormen relatief korte wereldliedjes, gospels en Mantra’s, die vaak achter elkaar worden herhaalt. Er worden andere stemmen bij verzonnen, op eigen niveau. De zangers mogen al hun muzikaliteit erop loslaten, geweldige uithalen verzinnen en de medezangers als backing-vocals gebruiken.

Wie nog niet zoveel improvisatie-ervaring heeft, mag natuurlijk ook steeds weer dezelfde basisstem zingen en zijn voldoening halen uit het samenzingen van mooie wereldmuziek.

Motto is: Je moet niets, maar je mag heel veel! Er is alle ruimte om van een lied iets bijzonders te maken volgens je eigen mogelijkheden. Het geven en nemen van ruimte, het contact houden met de andere zangers en toch je eigen ding doen, is tevens een geweldige oefening voor de rest van je leven!

Openingstijden

Contact

Zangwerkplaats

Kottendijk 110b

7522 BV Enschede

+31 6 18459287

www.zangwerkplaats-enschede.nl/

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Zangwerkplaats
Kottendijk 110b
7522 BV Enschede

zangwerkplaats enschede
Dscn6546