Een collectie die net even anders is dan je verwacht. Je vindt er veel eenvoudige mooie dingen in een no nonsense stijl.

Bij Entree Store zie je veel natuurlijke stijlen en hoogwaardige materialen. Je vindt er alles voor een minimalistische inrichting en producten die je een positief en goed gevoel geven. De Scandinavische stijl komt heel veel terug in het assortiment.

Alle kleding en woonaccessoires zijn met zorg door het personeel uitgezocht. Hierbij hechten ze veel waarde aan mooie materialen, rustige kleuren en bijzondere details. Ze zijn dan ook veel met duurzaamheid bezig.

Entree Store is een plek, waar een rustige sfeer hangt, die goed aanvoelt en die inspirerend is. Hier kan je op je gemak rondkijken. Neem een moment voor jezelf, laat je verrassen en breng een bezoek aan de winkel.

Enschede Cadeaukaart

Entree Store is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Entree Store

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Nicole is eigenaar van de sfeervolle winkel Entree Store aan de Haverstraatpassage. "Ik woon zelf in Enschede en volgens mij was in Enschede wel vraag naar een lifestyle winkel waar een mooie mix van mode en woonaccessoires aangeboden wordt. Ik krijg veel klanten uit het westen van het land die een weekendje Enschede doen en blij verrast zijn door de stad en haar grote winkelaanbod. Het woord Liefste hoort echt bij mijn gezin: man, drie kinderen en mijn moeder die bij ons woont."

De locatie

Entree Store Haverstraatpassage 42A 7511 EX Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek