Kom tot jezelf in een prikkelarme omgeving en laat lichaam en geest volledig tot rust komen. Floaten helpt jou weer helemaal op te laden.

Wat is Floaten?

Floaten is een wetenschappelijk bewezen methode voor het verbeteren van zowel mentale als fysieke gezondheid.

Tijdens een floatsessie drijf je in een oplossing van magnesium zout waarbij spieren en gewrichten optimaal kunnen ontspannen. Terwijl je huid het magnesium tot zich neemt om tekorten aan te vullen kunnen je gedachten even helemaal tot rust komen.

In het kort de effecten van floaten:

Ontspanning: 1 uur floaten staat voor 5 uur nachtrust, de vermoeidheid zal worden tegengegaan en de concentratie zal verbeteren.

Aanvulling van magnesium behoefte: Door het floaten worden magnesiumtekorten van het lichaam door de huid opgenomen, hierdoor worden tekorten op een natuurlijke manier bijgevuld.

Pijn verlichting: Floaten stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een betere circulatie van lichaamsvocht wat zorgt voor pijnverlichting en herstel van blessures.

Liefs uit Enschede - Float Spa Twente

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Stel: je woont op een prachtige locatie in het groen en je ziet op zondagochtend, terwijl je je baby een flesje geeft, een item op tv voorbij komen over floaten. Wat doe je dan? Dan begin je zelf een luxe float spa in je voormalige paardenstallen natuurlijk! Tenminste, als je Laura en Gert bent. Zij werden nieuwsgierig en nadat ze het zelf hadden geprobeerd in Naaldwijk, besloten ze om als eerste in Twente een float spa te beginnen. Met succes. De combinatie van de rustige, groene locatie en een uur lang floaten in een prikkelarme omgeving wordt enthousiast ontvangen. Veel mensen hebben baat bij floaten in het magnesium bad. Denk aan jonge ouders met slaaptekort, mensen met burn-out klachten, zwangeren en patiënten van revalidatiecentrum Het Roessingh. Uiteraard kun je ook floaten puur ter ontspanning. De prikkelarme omgeving is even wennen, maar daarna een baken van rust. Want wanneer ben je nou écht een uur helemaal alleen en zonder prikkels van buitenaf?

Float Spa Twente wordt, boven alles, gerund met passie. Hun gasten de rust en ontspanning gunnen die ze zo hard nodig hebben, dat is wat Laura en Gert het allerliefste doen. Mensen komen als herboren uit de float. Natuurlijk heeft het ambitieuze stel ook toekomstdromen, waarvan sommige al in uitvoering zijn. Zo komen er nog twee floats bij deze zomer, waarvan een (begeleide) float uitgerust is met een lift. Zo kunnen mensen met een handicap en kids ook genieten van de magie van het floaten.

De locatie

Float Spa Twente Oude Deldenerweg 505 7548 PM Enschede Route naar locatie