De Forelderij is een forellenvisserij en rokerij, een tuinderij en winkel en een fruit-, kruiden- en bloemenplukkerij met een thee- en koffieschenkerij. Ook zeer geschikt als locatie voor een feestje.

De Forelderij is een forelvisserij inclusief rokerij. De forellen kunnen meteen na het vangen bereid worden. Ook is het mogelijk de gevangen vis in te ruilen voor een gerookte variant.

Er is ook een tuinderij met een fruit-, kruiden- en bloemenplukkerij en een groentetuin. In de groentetuin zijn diverse soorten onbespoten en seizoensgebonden groenten aanwezig. In de fruitplukkerij kun je zelf je fruitmand vullen. Er zijn aardbeien, frambozen, bramen en nog veel meer. In de prachtige bloemenplukkerij kun je je eigen veldboeket samenstellen. In de winkel kun je onbespoten groenten en fruit kopen, net als heerlijke Usselo honing, zelfgemaakte jam en gerookte forel.

Er is een groot terras en een mooie, natuurlijke speeltuin aanwezig.

De Forelderij ligt in een prachtige omgeving waarin volop gefietst en gewandeld kan worden. Dit maakt de Forelderij een prima rustpunt. In de koffie- en theeschenkerij kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Heb je iets te vieren? De Forelderij heeft ook diverse arrangementen.

De locatie

Forelderij Usselerrietweg 50 7546PE Enschede Route naar locatie