Goudsmid Galerie Nouverture is een collectief van vijf zelfstandig werkende edelsmeden.

In de galerie tonen en verkopen zij hun eigen werk. Vijf stijlen onder een dak, dus er is altijd wel iets bij dat je aanspreekt! Het is ook mogelijk om er een sieraad op maat te laten maken, waarbij jij zelf meedenkt en beslist over het ontwerp.

Een bijzondere variant hiervan zijn sieraad-transformaties. Daarbij verwerken de edelsmeden een dierbaar, oud sieraad dat je nooit meer draagt tot iets geheel nieuws, helemaal naar jouw smaak!

Wil je nog een stapje verder gaan, dan kun je leren zelf een sieraad te maken. Dit kan in een workshop van een dagdeel of in een cursus van 10 maal 2 uur.

Liefs uit Enschede – Galerie Nouverture

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Michel is edelsmid en eigenaar van Galerie Nouverture. Samen met een aantal edelsmeden runt hij de galerie. We hebben meerdere disciplines in huis en zijn een mooie opstartplaats voor edelsmeden. Daarnaast geven we ook les en kun je hier workshops volgen. De galerie biedt tevens plek aan kunstenaars, we hebben vier keer per jaar een wisselende tentoonstelling. Wie zijn voor hen de liefsten? Voor Sara haar kat, voor Michel zijn vrouw en voor Jeanette is dat wat ze het liefste doet: haar werk als edelsmid.

De locatie

Galerie Nouverture Walstraat 18 a-b-c 7511 GH Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek