GENTS is specialist in formele (gala) herenkleding (pakken en smokings v.a. 99,95). Als je op zoek bent naar een smoking, jacquet, een trouwkostuum of een business-suit, dan zul je bij Gents zeker slagen!

Ook voor meer smart casual kleding zoals colberts, truien, broeken en shirts slaag je bij GENTS. Daarnaast zijn er schoenen in het assortiment opgenomen, hiermee maak je je outfit compleet. De kracht van Gents zit in de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Liefs uit Enschede – Gents

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Rudy werkt al ruim 30 jaar in de binnenstad van Enschede als verkoper van herenkleding. Hij heeft al bij diverse zaken gewerkt en momenteel is hij bedrijfsleider bij GENTS. Ze zijn specialist in formele (gala) herenkleding. Als je op zoek bent naar een smoking, jacquet, een trouwkostuum of een business-suit, dan zul je bij Gents zeker slagen! Voor Rudy is omgaan met mensen het "liefste" wat hij doet.

De locatie

Gents Langestraat 8 7511 HC Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek