Een eigen samengestelde collectie met originele interieur en lifestyle producten, dat is Goods4home.

Voor de laatste woontrends en accessoires kom je naar de gezellige Haverstraatpassage in Enschede. Bij Goods4Home inspireren ze graag met een eigen samengestelde collectie interieur- en lifestyleproducten.

Met mooie merken zoals House Doctor, Madam Stoltz, Fest Amsterdam, O My bag. Hultquist en Pernilloe Corydon. Deze stijlen worden ook vaak gemist, zo zie je dus Afrikaans design met strak Scandinavisch. Dit maakt dat de winkel een heel eigen, unieke sfeer heeft. De medewerkers adviseren je graag over een nieuwe loungebank, maar ook over een stoere tas of mooi cadeau.

Enschede Cadeaukaart

Goods4Home is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Goods4Home

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Liefs uit Enschede.....op de foto zie je de stralende dames Petra van Walsum en Astrid Schutrups van Goods4Home aan de Haverstraatpassage. Ze zijn jaren geleden begonnen met deze liefdevolle woonwinkel omdat ze vonden dat er in Enschede nog wel ruimte was voor wat leuks. Op de vraag wat is jullie allerliefste antwoorden ze beide de lievelingshond Sammie!


De locatie

Goods4Home Haverstraatpassage 40 7511EX Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek
Goods4Home Enschede - Uit in Enschede
Goods4home Haverstraatpassage Enschede detail - Uit in Enschede
Bank interieur Goods4Home Enschede - Uit in Enschede
Sfeer buitenaanzicht van de winkel Goods4Home in Enschede - Uit in Enschede
Kleurstalen van Goods4Home in Enschede - Uit in Enschede
Balie van Goods4Home in de Haverstraatpassage in Enschede - Uit in Enschede